Kauneus  — 23.5.2017

Luotu Välimeren tuulista ja arganöljystä

Koe hemmottelua päästä varpaisiin alkuperäisillä arganöljyllä rikastetuilla koostumuksilla, jotka ravitsevat ja tekevät ihosta luonnollisen hehkuvan ja vastustamattoman kauniin. Moroccanoil Body -tuotteisiin ei voi olla ihastumatta!

Tarina menestyksestä – impulssista innovaatioksi, jonka tinkimättömänä tavoitteena oli luoda joukko yksinkertaisia ja tehokkaita arganöljypohjaisia kauneustuotteita, synnytti tämän ikonisen brändin: Moroccanoil®. Moroccanoil Body vangitsee Välimeren tuulen, tuoksut, meren ja hiekan ylelliseen tuotelinjaan, jonka hienovaraiset tuoksut tarjoavat välittömän aistielämyksen.

 

Parabeenittomien ja mineraaliöljyttömien Moroccanoil Body -tuotteiden arganöljyin rikastetut koostumukset sisältävät kaikkein korkealuokkaisimpia ainesosia, jotka toimivat täydellisessä synergiassa keskenään. Ne tarjoavat välittömät ja pitkäkestoiset hyödyt sekä tuovat ripauksen luksusta jokaiseen päivään. Löydät tuotelinjasta kaiken, mitä tarvitset ihon hoitorutiineihin aina puhdistuksesta hellävaraiseen kuorintaan ja syväkosteutukseen – unohtamatta kosteuttavia ja kiiltoa antavia shampoita ja hoitoaineita.

AISTIELÄMYKSIÄ

 

Moroccanoil Body -tuotelinja sisältää kolme Välimeren innoittamaa tuoksuperhettä – rentouttava ja eksoottinen Fragrance Originale, moderni ja hento ruusun tuoksu Fleur de Rose sekä piristävä ja energisoiva appelsiinipuun kukan tuoksu Fleur d’Oranger.

VARTALOÖLJYT

 

Moroccanoil on alkuperäinen öljyyn pohjautuvan teknologian asiantuntija. Öljytuotteet auttavat ravitsemaan ihoa niiden sisältämän antioksidanttirikkaan ja kosteuttavan arganöljyn voimin. Moroccanoil Body -linja sisältää kolme öljytuotetta vartalon hoitoon; hellävarainen ja hajusteeton 100% arganöljy Pure Argan Oil, nopeasti imeytyvä, tunnusomaisen Fragrance Originale –tuoksuinen suihkutettava Dry Body Oil sekä kauniin hehkun iholle luova Shimmering Body Oil.

 

 

Moroccanoil-tuotteet kaikissa Stockmann-tavarataloissa ja verkkokaupassa >>

Seuraava artikkeli