Kauneus  — 20.6.2017

LAKKAA VARPAASI SATEENKAAREN VÄREIN

Kesän hauskin kauneustrendi on pedikyyri sateenkaaren väreissä. Valitse eri väri jokaiselle kynnelle. Näyttävä pedikyyri tarvitsee seurakseen vain sandaalit ja auringon päivettämät jalat.

Sateenkaaripedikyyri tekee jaloistasi kuin korut. Hulluttele väreillä ja luo leikkisä ilme festivaaleille, rannalle tai kesäjuhliin. Tämä pedikyyri on helppo tehdä: lakkaa vain jokainen varpaankynsi eri värillä. Useimpien meikkibrändien kynsilakkavalikoimista löytyy punaisten, korallien ja pinkkien sävyjen lisäksi sinistä, vihreää, lilaa ja keltaista.

Lähes kaikki merkit tarjoavat myös geelimäisiä kynsilakkoja kotikäyttöön. Brittilaulaja ja tyylimuusa Rita Ora on suunnitellut Rimmelille kokoelman nopeasti kuivuvia ja kestäviä kynsilakkoja sateenkaaren koko värikirjossa. Lakka kuivuu noin 60 sekunnissa ja kestää siistinä ja halkeilematta jopa viikon.

Sateenkaaripedikyyri on kuin tehty nahkasandaalien seuralaiseksi. Valitse matalat luonnonväriset tai mustat sandaalit – tai elä villisti ja sujauta jalkaan koristeelliset sandaalit. Sateenkaarikynnet antavat väriä valkoiselle kesämekolle ja piristävät muutoin kesän neutraalia, beigen ja denimsinisen sävyistä värimaailmaa. Ne näyttävät herkullisilta pitkän maksimekon alta vilkkuessaan ja veikeiltä farkkushortsien kanssa.

Kevyesti auringon päivettämät jalat täydentävät sateenkaaripedikyyrin. Ota varaslähtö auringonkultaamiin sääriin itseruskettavalla vartalovoiteella.

Seuraava artikkeli