Kauneus  — 14.8.2017

Kuuminta juuri nyt! Lisää meikkiisi säpinää & säihkettä!

Tämän hetken kuumin trendi on säihkyvä ja metallinhohtoinen meikki. Vie lookisi uudelle tasolle lisäämällä meikkiisi ripaus hohdetta ja kimallusta. Säihkyvät yksityiskohdat korostavat kasvojasi kauniisti valon osuessa niihin ja saat meikkiisi juuri oikeanlaista boostia!

Säväytä trendikkäillä metallihuulilla!

Sipaise huulillesi metallinhohtoa Cosmic Metals Lip Cream -huulivoiteella, joka tuntuu ja näyttää huulikiillolta.

Huulivoiteiden intensiivisillä ja moniulotteisilla väreillä luot vastustamattoman huulimeikin, joka täydentää lookin kuin lookin.

Luo täydellinen strobing-meikki helposti ja vaivattomasti

Lisää kasvoillesi heleyttä uusilla Bright Idea Illuminating Stick -korostusväripuikoilla! Puikkoa on helppo levittää kasvojen korkeisiin kohtiin kuten poskipäille, amorinkaareen ja kulmaluulle. Voit valita mielesi mukaan joko valoa antavan highlighter-puikon, poskipunamaisen puikon tai aurinkopuuterin hehkua antavan puikon. Näillä puikoilla lisäät juuri oikean määrän valoa ja hohdetta kasvoillesi!

Hurahda glitter-huumaan

Panosta rohkeasti yksityiskohtiin, oli se sitten säihkyvillä silmäluomilla tai kimaltelevilla poskipäillä! Lisää lookiisi ylellisyyttä ja loista kuin tähti uusilla Face & Body Glitter -kimalteilla. Kimalteet tuovat lookiisi aivan uudenlaista särmää. Käytä yhdessä Glitter Primer -pohjustustuotteen kanssa, joka pitää kimalteet paikallaan koko päivän. Levitä pohjustustuote ensin ja kiinnitä sen jälkeen kimalle sen päälle.

Korosta silmämeikkiäsi helmiäisellä

Korosta silmiäsi nestemäisellä Lid Lingerie -luomivärillä, joka antaa ilmavankevyen helmiäislopputuloksen. Lid Lingerie -luomivärien viettelevän kuulaat sävyt antavat silmämeikkiisi hienovaraista hohtoa, joka pysyy pitkään. Levitä luomiväriä luomille sormilla tai tasaisella siveltimellä.

NYX Professional Makeup -tuotteet löydät Helsingin keskustan, Itiksen, Tapiolan ja Tampereen tavarataloista sekä verkkokaupasta >>

Seuraava artikkeli