Kauneus  — 24.4.2017

Kevään raikkaimmat meikit

Päivitä meikkityylisi keväiseksi ennakkoluulottomilla väriyhdistelmillä. Sivele silmiin pastellisävyjä, huuliin kirkkaita kasaripunia ja ihoon kuulaasta hehkua. Ranskalainen manikyyri muuttuu klassisesta moderniksi kevään trendisävyillä. Näin luot kevään kiinnostavimmat meikkityylit.

Rohkean punaiset huulet

1980-luvun puhvihihat ja metallivärit olivat suuri hitti kevään catwalkeilla. Kasari näkyy myös kauden meikkitrendeissä vahvan punaisina huulina. Pyydä rohkeasti apua sopivan sävyn valinnassa kosmetiikkamyyjiltämme. Kun juuri oikea sävy on löytynyt, hanki lisäksi samansävyinen rajauskynä. Siistein punaus syntyy siveltimellä.

 

80-lukua henkivä huulipuna näyttää modernilta, kun pidät muun meikin yksinkertaisena. Jätä silmämeikki minimiin ja anna huulien loistaa. Luonnollisen ruskea ripsiväri on raikas valinta punaisen huulipunan pariksi.

 

Rajaa huulet ensin huulten ulkoreunoja pitkin.

Levitä väri huulipunasiveltimellä. Aloita huulipunan levitys ulkoreunoista ja etene lopuksi sisäosaan.

Sudi toinen kerros intensiivisen sävyn takaamiseksi. Huulipunasiveltimellä saat levitettyä ohuen värikerroksen, eikä tuotetta kulu yhtä paljon kuin suoraan puikosta laitettuna.

Ylimääräinen huulipuna lähtee pois helposti, kun painat huulet kevyesti talouspaperiin. Tämän hyvin yksinkertaisen kikan ansiosta puna ei leviä huultenrajojen ulkopuolelle.

TEE TYYLI

 

 

Pastelliluomet

Tee keväinen silmämeikki trendikkäillä pastellisävyillä. Yhdistä vaikkapa lämpimiä persikansävyjä, viileää violettia ja pehmeää pinkkiä. Raikkain lopputulos syntyy, kun valitset luomivärin, jossa on kiiltoa ja jätät muun meikin luonnolliseksi.

 

Särmää pastellisilmille saat selvästi erottuvalla rajausvärillä. Esimerkiksi persikka näyttää modernilta sähäkän sinisen seurana. Jatka luomivärin linjaa aavistuksen yläviistoon silmien ulkonurkista ja häivytä kohti kulmaluuta. Sudi huuliin vaaleaa huulipunaa ja harjaa ripsiin kaksi kerrosta mustaa ripsiväriä.

TEE TYYLI

SATEENKAARIKYNNET

Kevään hauskimmat kynnet ovat silmänisku klassiselle ranskalaiselle manikyyrille. Lakkaa kynnen tyviosa ja kärjet erivärisillä kirkkailla sävyillä ja jätä keskiosa paljaaksi. Lakan reunasta tulee siisti, kun käytät teippisapluunaa lakkauksen apuna. Viimeistele manikyyri kirkkaalla päällyslakalla. Se lisää lakkauksen kestävyyttä.

 

Manikyyrin hauskuus piilee kiinnostavissa sävy-yhdistelmissä, joten testaa rohkeasti yllättäviä väripareja ja sekoittele vastavärejä keskenään. Sateenkaarilakkaus näyttää parhaalta lyhyeksi viilatuissa kynsissä.

TEE TYYLI

Hehkuva iho

Luonnollinen ja kuulas, meikittömän näköiseksi meikattu iho jatkaa kauneustrendien kärjessä. Pohjusta hyvin kosteutettu iho ensin valoa heijastavalla pohjustusvoiteella, joka jättää kasvoille heleän hohdon. Levitä sen jälkeen ihon väriä kevyesti tasoittava, sävytetty päivävoide. Käytä peittävämpää peiteväriä tarpeen mukaan silmänalusiin, nenänpieliin ja epätasaisuuksien häivyttämiseen. Unohda mattapuuteri ja viimeistele meikki voidemaisella poskipunalla ja sävytetyllä huulikiillolla.

TEE TYYLI

Seuraava artikkeli