Kauneus  — 25.11.2019

Joulu on täynnä tuoksun taikaa

Chanel yhdistää tänä vuonna joulun sulavalinjaisesti mustan, kullan ja punaisen värimaailmaan. Pääroolin tuotteista ottaa jälleen tuo kaikkien aikojen ikonisin naisten tuoksu, Chanel N°5. Vuonna 1921 lanseerattu klassikkotuoksu on edelleen yksi maailman myydyimmistä hajuvesistä ja joulu on tämän tuoksun juhla-aikaa.

CHANEL N°5

 

Tuoksun aistillista olemusta on mahdollista ilmaista myös muilla tavoin hajuveden lisäksi.  N°5 –tuotelinjan valikoima on kasvanut sitten alkuperäisen parfyymin lanseerauksen ja tänä päivänä siitä löytyy tuotteita niin vartalolle kuin hiuksillekin. N°5-tuoteperhe on kasvanut myös uusilla klassikkoa kevyemmillä tuoksuilla, N°5 Eau Prèmiere ja N°5 L’Eau -tuoksuilla.

 

N°5-tuotelinjasta löytyy jokaiselle se sopivin tapa ilmaista tätä legendaarista tuoksuklassikkoa. Keräsimme alle muutaman tuotevinkin, joista on ihana inspiroitua.

 

N°5 BATH GEL –SUIHKUGEELI

Kevyesti vaahtoava ihoa kosteuttava suihkugeeli. Lopputuloksena puhdas ja hennosti tuoksuva iho.

 

N°5 THE BODY LOTION –VARTALOVOIDE

Koostumukseltaan ohut ja nopeasti imeytyvä vartalovoide. Kosteuttaa ihoa jättäen samalla kevyen N°5-tuoksun.   

 

N°5 THE HAIR MIST –HIUSTUOKSU

Hellä ja herkkä tulkinta N°5-tuoksusta. Jätä jälkeesi tyylikäs ja salaperäinen tuulahdus klassikkotuoksua hiustuoksun muodossa.

 

N°5 GOLD FRAGMENTS -VARTALOGEELI

Silkkisen tuntuinen vartalogeeli imeytyy nopeasti jättäen iholle ripauksen kimalletta ja tuulahduksen N°5-tuoksua. Käytä yksinään tai yhdessä muiden N°5-tuotteiden kanssa. Juhlakauden erikoistuote.

Tuotteet ostettavissa vain tavarataloista!