Kauneus  — 12.9.2019

Esittelyssä K-Beauty-uutuudet

K-Beauty, eli korealainen kosmetiikka, edustaa ihon hyvinvointia parhaimmillaan. Korealaisen kauneusihanteen mukaisesti kosmetiikkatuotteilla pyritään korostamaan ihon luonnollista hehkua, innovatiivisilla tuotepakkauksilla leikitellen. Nyt esittelyssä Stockmannin K-Beauty-uutuudet – ihastu ja osta omasi!

Holika Holika

Persoonallisesti pakatut Holika Holika -tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa.  Valikoimasta löydät muun muassa aloe vera -puhdistustuotteet sekä hoitavia jalka- ja käsinaamioita.

Shangpree

Koreassa korkealle arvostetun kosmetiikkamerkin Shangpreen valikoimasta löydät ravitsevat ja hoitavat kasvonaamiot sekä ihon kuulautta korostavat kasvovedet ja -voiteet. Iholla kevyesti poreileva kangasnaamio on varmasti kokeilemisen arvoinen!

It'S SKIN

Eteläkorealainen kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden valmistaja It’S SKIN on tunnettu korkeasta laadustaan. Vesipohjaiset, luonnollisista ainesosista valmistetut tuotteet soveltuvat myös herkälle iholle.

E Nature

Luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan – E Nature valmistaa tuotteensa luontoa kunnioittaen, ilman eläinperäisiä ainesosia. Kattava valikoima ihon puhdistus- ja hoitotuotteita ovat suunniteltu kaikille ihotyypeille.

Missha

Missha-kosmetiikassa korostuu hyvä hinta-laatusuhde. Laadukkaat tuotteet tähtäävät elvyttämään ja ylläpitämään ihon luonnollista hehkua.