Kauneus  — 12.7.2017

3 X KESÄN TRENDIKKÄIN HUULIMEIKKI

Kesän tärkein meikkituote on raikas huulipuna, joka korostaa kauniisti rusketustasi. Tässä kauden trendikkäimmät huulipunasävyt, joilla viimeistelet hehkuvan kesätyylin.

LUONNOLLISET NUDEHUULET

Luonnollisen sävyiset huulipunat kuuluvat meikkitrendien kestosuosikkeihin, ja ne sopivat erinomaisesti myös kirkkaita värejä vierastaville. Imartelevin nudepuna on hyvin lähellä huulten luonnollista väriä tai muutamaa astetta tummempi kuin ihon oma sävy. Vaalea, aavistuksen pinkkiin tai persikkaan taittava huulikiilto sopii useimmille ja saa huulet näyttämään täyteläisiltä ja kosteutetuilta. Löydät täydellisen sävyn, kun kokeilet tuotetta suoraan huulille. Ammattilaiset kosmetiikkaosastollamme auttavat mielellään juuri oikean nudepunan valinnassa.

TEE TYYLI

KIRKAS KESÄPUNA

Kirkkaat oranssin ja pinkin sävyt korostavat rusketusta. Kirkas puna riittää yksinään lomameikiksi.

Näyttävän huulimeikin tekemisen voi aloittaa kevyellä kuorinnalla. Hiero huulia ensin hellästi pyyheliinaan ja kosteuta huolellisesti paksulla kerroksella huulirasvaa. Anna huulirasvan imeytyä mahdollisimman hyvin ennen huulimeikin tekemistä.

Levitä kirkas huulipuna siveltimellä tarkan lopputuloksen saamiseksi. Kestävin lopputulos syntyy, kun rajaat ja värität huulet ensin saman sävyisellä huultenrajauskynällä.

TEE TYYLI

Taputellen tehty huulimeikki

Maailmalla liputetaan nyt stained lips -huulimeikin puolesta. Sillä tarkoitetaan kevyesti sormin taputeltua huulipunaa, joka tuo mieleen punaviinin tahrimat huulet. Catwalkilta lähtöisin oleva idea toimii myös arkikäytössä, sillä tumminkin huulipuna näyttää raikkaalta ja kevyeltä, kun huulipuna on taputeltu kevyesti sormin vain huulten keskiosaan.

Käytä etusormi huulipunassa ja aloita taputtelu huulten keskiosasta, jossa väri saa olla tummempi kuin huulten reunoilla. Jos kaipaat lisäkiiltoa, viimeistele stained lips -meikki pitkäkestoisella huulikiillolla.

TEE TYYLI

Seuraava artikkeli