Juuri nyt  — 7.5.2021

Stockmann live shopping
-tapahtumat

Tutustu Stockmannin live shopping -tapahtumiin!

Stockmann.comin Live Shopping -lähetyksissä voit seurata livelähetystä ja tehdä samalla ostoksia verkkokaupassa. Live Shopping -lähetyksiä luotsaavat Stockmannin omat asiantuntijat yhdessä inspiroivien vieraiden kanssa. Lähetyksen aikana voit lisäksi keskustella asiantuntijoidemme kanssa, sekä esittää kysymyksiä lähetyksen vetäjille. Kaikki Live Shopping -lähetykset tallennetaan, ja tallenteet ovat katsottavissa lähetyksen jälkeen osoitteessa stockmann.com.

Tulevat live shopping -tapahtumat

BACK TO SCHOOL – PARHAAT VAATTEET KOULUTIELLE 5.8. klo 18

 

Mitä pukea koululaiselle ekana koulupäivänä, valokuvauspäivänä, ulkoiluun tai ihan tavalliseen arkeen? Entäpä millaiset vaatteet ovat ekaluokkalaisen mieleen?

 

Syksyn ensimmäisessä Live Shopping -tapahtumassamme suunnataan kohti koulutietä. Muotivaikuttaja Metti Forssell sekä hänen 7-vuotias tyttärensä, syksyn ekaluokkalainen Lilia Forssell, tekevät tutkimusmatkan koululaisten pukeutumiseen yhdessä Stockmannin lasten muodin asiantuntija Eeva Siiraman kanssa.

 

Lisää live kalenteriisi

TYYLIKKÄÄNÄ TOIMISTOLLE 19.8. klo 18

 

Miten rakentaa vaatekaappi, jossa on vain lempivaatteita? Millaisia vaatekaapin kulmakiviä meistä jokaisen kannattaisi hankkia? Miten löytää arkeen ajattomia luottovaatteita, jotka palvelevat tilanteesta riippumatta ja tuovat parhaat puolemme esiin?

 

Muotivaikuttaja Didem Özgün ja Stockmannin naisten muodin kategoriajohtaja Maiju Niskanen jakavat Live Shopping -lähetyksessämme parhaat vinkkinsä tyylikkääseen töihin paluuseen.

 

Lisää live kalenteriisi

Live shopping -tallenteet


YSL-KAUNEUSILTA 3.6. KLO 18

 

Tässä live shopping -lähetyksessä saat kesän parhaat kosmetiikkavinkit Yves Saint Laurent National Makeup Artist Janita Salmensuolta ja brändilähettiläältä Sabina Särkältä.

 

Janita kertoo parhaat vinkit hehkuvaan ihoon ja luo Sabinalle heleän kesämeikin, joka sopii kesän kaikkiin juhliin. Löydä myös täydellinen kesätuoksu!

 

3.-5.6. kaikki Yves Saint Laurent -tuotteet -20% stockmann.com verkkokaupassa YSL20 koodilla.

 

 

Katso tallenne

LIVE SHOPPING 12.5. KLO 18 – MUOTIVAIKUTTAJA DIDEM ÖZGÜNIN ASUVINKIT KESÄN JUHLIIN

 

Tässä Live Shopping -lähetyksessämme jaamme parhaat vinkkimme kevään ja kesän juhlapukeutumiseen! Lähetystä luotsaavat muotivaikuttaja Didem Özgün sekä Stockmannin naisten muodin kategoriajohtaja Maiju Niskanen.

 

Lähetyksessä Didem ja Maiju ratkovat asiakkaidemme pukeutumispulmia, ja tarjoavat asuideoita kaikkiin tulevan sesongin kekkereihin. Huomaathan, että live shopping -ikkunan avautuminen voi viedä useita sekunteja. Odotathan hetken, että live latautuu!

 

Katso tallenne tästä

VAPPU PIMIÄN JA MARJA HINTIKAN IDEAT IHANAAN ÄITIENPÄIVÄÄN

 

Maan tunnetuimmat uraäidit Vappu Pimiä ja Marja Hintikka poimivat valikoimastamme parhaat äitienpäivälahjat itselleen ja kaikille elämänsä äideille. Tutustu Vapun ja Marjan valintoihin Live Shopping -tapahtuman tallenteesta.

 

Huomaathan, että live shopping -ikkunan avautuminen voi viedä useita sekunteja. Odotathan hetken, että live latautuu!

 

Katso tallenne tästä