Juuri nyt  — 2.12.2019

Kurkista yllätysetusi

Hyödynnä jouluiset etusi ja löydä uniikit hyvän mielen laatulahjat upeasta Online Exclusive -mallistostamme! Julkaisemme joulun alla trendikkäitä, tyylikkäitä ja kekseliäitä lahjaideoita yhteistyössä valikoitujen online-kumppaniemme kanssa. Edut ovat voimassa vain muutamia päiviä kerrallaan ja vain verkkokaupassa – seuraa vaihtuvia etuja tältä sivulta. Lisäetuna verkkokaupan toimituskulut ovat nyt 0 euroa!

UNIPESÄ-KAUPANPÄÄLLISETU

 

Yours Mine Design tarjoaa minimalistisen kauniita tuotteita perheille ja sisustamiseen. Ainutlaatuinen, merinovillainen vauvan Unipesä on valmistettu käsityönä Suomessa.

 

Ostaessasi Unipesän saat nyt kaupan päälle ihanan pehmeän Bomu-viltin.

Etu on voimassa 5.–8.12.2019.

 

Käytä Unipesä-etusi

CHILLY’S –20 %

 

 Chilly’s-juomapullot ja termosmukit pitävät kuuman kuumana 12 tuntia ja kylmän kylmänä 24 tuntia. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut, tyylikkäästi muotoillut laatutuotteet kannustavat vähentämään muovipullojen käyttöä ja pitämään ympäristön puhtaampana.

 

Tarjoamme nyt kaikista Chilly’s-juomapulloista 20 %:n edun.

Etu on voimassa 5.–8.12.2019.

 

Käytä Chilly’s –etusi

KNOMO –20 %

 

 Knomo tekee matkastasi helpomman. Toimivat mutta tyylikkäät läppärilaukut, -reput ja -suojat on valmistettu ylellisestä nahasta, kevyestä nylonista tai tukevasta kangasmateriaalista. Näillä laukuilla pidät tavarat järjestyksessä ilman tyylikompromisseja.

 

Tarjoamme nyt kaikista Knomo-tuotteista 20 %:n edun.

Etu on voimassa 5.–8.12.2019.

 

Käytä Knomo -etusi

LUIN LIVING -KYLPYTAKIT –20 %

 

Kotimaisen Luin Livingin tarina sai alkunsa unelmasta suunnitella maailman paras hiuspyyhe. Tätä varten kehitettiin täysin uusi, puuvillainen pyyhemateriaali – ja niin klassikko oli syntynyt. Brändin valikoimasta löydät ajattomia ja hemmottelevia tuotteita kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen ja koko kotiin.

 

Nyt saat 20 %:n edun kaikista Luin Living -kylpytakeista.

Etu on voimassa 2.–8.12.2019.

 

Käytä Luin Living -etusi