Verkkokauppatilausten jouluedut

Joulun alla tarjoamme verkkokauppatilauksillesi mm. toimituskuluedun, pidennetyn maksuajan ja pidennetyn palautusajan.

 

Tilaa viimeistään perjantaihin klo 18 mennessä

Tavaratalosta noudettavat tilaukset ehtivät jouluksi, kun tilaat viimeistään perjantaina 21.12. klo 18 mennessä.

Koroton ja kuluton pidennetty maksuaika

19.11–28.12.2018 välisenä aikana eräpäiväsi on automaattisesti 28.2.2019, kun käytät maksutapana laskua. Maksuaika on koroton, emmekä peri maksutapalisää. Kuluttoman ajan jälkeen voit solmia normaalisti tililuottosopimuksen ja jakaa maksun pienempiin osiin Collector Bank AB:n yleisten lasku- ja tililuottoehtojen mukaisesti.

Kun teet tilauksen kampanja-aikana, saat laskun helmikuun puolivälissä.

Lue lisää maksutavoista

Pidennetty palautusaika

Jouluna voit hyödyntää myös pidennettyä palautusaikaa. Jos haluat palauttaa 1.–18.12. välisenä aikana tilaamiasi tuotteita, voit tehdä sen 31.1.2019 asti.

Toimituskulut 0 € yli 50 €:n ostoksille

Saat toimituksen Postiin, Postin pakettiautomaattiin, Matkahuollon ja DB Schenkerin pakettipisteeseen tai Stockmann-tavaratalojen noutopisteeseen nyt kaupan päälle vähintään 50 euron ostoksista. Etu ei koske kotiinkuljetuksia. Etu on voimassa 31.12.2018 asti.

Lue lisää toimitustavoista

Click & Collect – nouda Helsingin tavaratalosta klo 24 asti

Verkkokaupan Click & Collect -noutopiste palvelee Helsingin keskustan tavaratalossa päivittäin puoleen yöhön. Osta netistä ja nouda, kun sinulle sopii. Noutopisteessä on myös sovituskoppi, joten voit heti kokeilla, miten uudet ostoksesi sopivat. Myös palautusten vastaanottaminen sujuu joustavasti Click & Collect -pisteessä. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Lue lisää noutopisteestä