Stockmann-sovellus

 

Uutta Stockmannilla: varaa sovelluksella ja nouda!

Stockmann-sovelluksella voit nyt varata muodin kanta-asiakastuotteita kaikkiin Suomen tavarataloihin.

Varauksen tehtyäsi ja vahvistuksen saatuasi tuote on sinulle varattuna seuraavan aukiolopäivän loppuun. Nouda, sovita ja maksa tuote osastolla!

Lataa Stockmann-sovellus iPhone- tai Android-puhelimeesi App Storesta tai Google Play Storesta. Jos olet ladannut sovelluksen jo aiemmin, käy hakemassa uusin päivitys sovelluskaupasta ja saat varausominaisuuden käyttöösi.

Varaa ja nouda -palvelu ei ole käytössä Hullujen Päivien aikana.

 

Tavaratalo taskussasi

Lataa nyt Stockmann-sovellus Android- tai iOS-puhelimeesi! Stockmann-mobiilisovelluksen avulla kanta-asiakastietosi, etusi ja ajankohtaiset tapahtumat ovat entistä helpommin seurattavissasi ja hyödynnettävissäsi.

Sovellus toimii myös kanta-asiakaskorttina. Rekisteröidy sovellukseen kanta-asiakkaana, niin saat etusi tavaratalon kassalla näyttämällä sovellusta myyjälle.

Voit myös selata inspiroivia artikkeleita ajankohtaisista aiheista.

Saat Stockmann-sovelluksen App Storesta tai Google Play Storesta.

iosfi

 

gplayfi

 

Näin lataat Stockmann-sovelluksen

1. Lataa sovellus iOS-puheliseesi App Storesta tai Android-puhelimeesi Google Play Storesta hakusanalla Stockmann.
2. Yhdistä kanta-asiakkuutesi ensitöiksesi sovellukseen, jotta saat kaikki edut käyttöösi. Onhan kanta-asiakastiedoissasi ajankohtainen sähköpostiosoitteesi?
3. Sovelluksen oikeasta alakulmasta löydät kanta-asiakkuutesi.
Kirjaudu sisään kanta-asiakaskorttisi numerolla. Sovellukseen kirjaudutaan 6104-alkuisella korttinumerolla. Jos sinulla on käytössäsi Stockmann MasterCard, niin silloin sovellukseen kirjaudutaan kortin taustapuolella löytyvällä 1010-alkuisella numerolla.
Saat paluuviestinä sähköpostiisi vahvistusviestin ohjeineen. Voit aktivoida sovelluksen sähköpostin linkistä tai viestissä olevalla PIN–koodilla.

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi en löydä vahvistuskoodiani mistään, vaikka sähköposti on oikein?
Vahvistuskoodi voi joissain tapauksissa joutua sähköpostisi roskapostilaatikkoon, koska Stockmann-sovellus on entuudestaan tuntematon viestin lähettäjä.

Mitä ilmoitukset tarkoittavat?
Ilmoitukset ovat sovelluksen viestejä käyttäjän puhelimen ruutuun. Ilmoitukset ovat tapa kertoa uusista eduista, tapahtumista tai muusta tiedotettavista asioista.

Miksi ilmoituksiin pyydetään lupa?
Emme lähetä sinulle viestejä ilman lupaasi. Hyväksymällä ilmoitukset saat ilmoituksia uusista eduista ja voimme muistuttaa vanhenevista eduista.

Miksi en näe ostoskertymääni sovelluksessa?
Ostoskertymä näkyy sovelluksessa Stockmann kanta-asiakasohjelman pääkortinhaltijoille. Jos sinulla on rinnakkaiskortti, niin sovellus kertoo sen sinulle.

Voinko käyttää sovellusta, jos minulla on rinnakkaiskortti?
Pääset rinnakkaiskortinhaltijana käyttämään kanta-asiakkaan etuja sovelluksen kautta, vaikka et näe ostoskertymää.

Miksi ostoskertymä ei näytä tänään tehtyjä ostoksia?
Ostoskertymä päivittyy päivittäin niiden ostosten osalta, jotka on tehty Stockmann tavarataloissa. Exclusive-kertymä, johon kuuluu myös Stockmann MasterCard-kortilla tehdyt ostokset Stockmann-tavaratalojen ulkopuolella, päivittyvät kuukauden välein kertymään.

Miten käytän edun?
Jos etu on sellainen, joka on käytettävissä vain kerran, aktivoidaan etu ostostapahtuman yhteydessä ja näytetään myyjälle, joka kirjaa edun kassaan. Aktivoitu etu on käytettävissä 15 minuutin ajan.