Stockmann.com-markkinapaikka

Stockmann avaa digitaaliset ovensa uusille brändeille! Lanseeraamme Suomen ensimmäisen muotiin, kauneuteen ja kodin designiin keskittyvän B2C-kauppapaikan keväällä 2019. Kasvata myyntiäsi ja löydä uusia asiakasryhmiä stockmann.comissa.

Stockmann.com on yksi Suomen suurimmista verkkokaupoista ja Stockmannin nopeimmin kasvava myyntikanava. Nyt haluamme tuoda asiakkaidemme ulottuville uusia brändejä täydentämään Stockmannin valikoimaa.

Stockmann.com on Stockmannin omistama ja hallinnoima markkinapaikka, joka tarjoaa kumppaneillemme mahdollisuuden täydentää Stockmannin valikoimaa. Valikoiman painopiste on muodissa, kosmetiikassa ja kodintuotteissa.

Stockmann huolehtii kauppapaikka-alustan teknisestä toteutuksesta ja kehitystyöstä. Veloitamme mukaan tulevilta kumppaneilta prosenttimääräisen maksun myyntituotoista.

 

Vahvat kategoriat: koti, muoti & kosmetiikka

Oma brändisi pääsee mukaan osaksi huolellisesti kuratoitua, runsasta valikoimaa, joka on kohdennettu valikoidulle avainkohderyhmälle.

 

Automatisoitu tuotteiden, tilausten ja toimitusten hallinta

Rakennamme kokonaisuutta, joka tarjoaa brändille rakenteen tuotedatan ja tilausten helppoon hallintaan. Nopeat maksunvälitysprosessit ja raportointi auttavat sinua seuraamaan tehokkaasti stockmann.comin kautta tapahtuvaa myyntiä.

 

Tee hakemus  Lue lehdistötiedote

Lisätietoja Stockmannin markkinapaikasta saat osoitteesta digitalpartners@stockmann.com.