Tubecon

Stockmann x Tubecon

Tubecon on kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma, joka on suunnattu tubettajille eli videontekijöille ja heidän seuraajilleen. Stockmann osallistuu Tubeconiin nyt ensimmäistä kertaa ja on valinnut itselleen Muoti ja kauneus -teeman. Vuoden 2018 Tubecon järjestetään 17–18.8. Helsingin Messukeskuksessa.

”Stockmannilla on tänä vuonna ollut muutamia yhteistyökuvioita tubettajien kanssa ja koemme, että juuri nyt on sopiva aika tehdä jotain vähän isompaa. Haluamme omalta osaltamme tukea tubettajayhteisöä ja tuoda Tubeconiin sellaisia juttuja, joista uskomme yleisön tykkäävän. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikan päälle sekä tulevan lauantain tapahtumaan Helsingin tavarataloon että Tubeconiin elokuussa”, Stockmannin Head of Marketing Mikko Mantila sanoo.

Tubecon järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2014. Tapahtuma on viime vuosina kerännyt Hartwall Arenalle noin 18 000 kävijää vuosittain.

”Tubecon tuo yhteen uuden median videontekijät ja heidän seuraajansa heidän tarinoidensa äärelle. Tubecon uudistuu ja kasvaa ensi vuonna Hartwall Arenalta Messukeskukseen. On hienoa, että Stockmann on mukana mahdollistamassa uudenlaista kokemusta isännöimällä Muoti ja kauneus -aluetta”, Suomen Tubettajat ry:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Koski sanoo.