Kodin tapahtumaviikonloppu

Helsingin keskustan tavaratalo on tänä viikonloppuna kodin tapahtumia tulvillaan! Tervetuloa tapaamaan kiinnostavien brändien esittelijöitä, hyödyntämään parhaat tarjoukset ja inspiroitumaan ihanasta sisustamisen syyskaudesta.

Kodintuotteet löydät tavaratalon 5. kerroksesta.

 

Tapahtumaviikonlopun ohjelmaa Helsingin tavaratalossa

 

Artek

la 21.9. 10-16 ja su 22.9. 12–16
Artekin upeat, maailmanlaajuisesti tunnetut kodin klassikot ovat kestäneet aikaa jo vuosikymmeniä. Artekin edustaja on paikalla  kertomassa yrityksestä, klassikkotuotteista ja syksyn uutuuksista.
Artek

 

Balmuir

Tule tutustumaan Balmuirin ihaniin syksyn uutuustuotteisiin Balmuir-shoppiin. Yli 100 €:n ostoksesta saat ilmaisen käsivoiteen (60 ml, arvo 15,90 €).
Balmuir

 

By Lassen

Tervetuloa tutustumaan tanskalaisen designtalon kalusteisiin ja sisustustuotteisiin.
By Lassen

 

De Buyer & Microplane

la 21.9. ja su 22.9. 12–16
Ovatko hiiliteräspannut jo sinulle tuttuja? Tervetuloa tutustumaan niihin lauantaina ja sunnuntaina. Pääset myös tutustumaan Microplane-raastimien tehoon.
De Buyer  Microplane

 

Desico

la 21.9. 11–19
Tutustu edustajan kanssa kotimaisen Desicon käsin valmistettuihin kynttilöihin. Kynttilät sopivat myös vegaaneille, sillä niiden valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäistä. Ostaessasi vähintään 15 €:lla Desico-kynttilöitä saat kaupan päälle kolme kruunukynttilää.
Desico

 

Dualit

la 21.9. 11–16 ja su 22.9. 12–18
Dualitin pienten kodinkoneiden klassikot ovat varma valinta keittiöön tai vaikkapa lahjaksi. Tervetuloa tapaamaan asiantuntevaa Dualit-edustajaa.  Valikoima Dualit-leivänpaahtimia kanta-asiakashintaan syyskuun ajan.
Dualit

 

Fatboy

la 21.9. 12–18
Fatboy on tuonut jo klassikoiksi muodostuneiden säkkituolien ja riippumattojen rinnalle uusia, mielenkiintoisia tuotteita. Myös säkkituolit ovat saaneet uutta ilmettä samettipinnan myötä. Tule tutustumaan Fatboyn laajaan valikoimaan ja löytämään edustajan kanssa parhaan tuotteen juuri sinulle!
Fatboy

 

Interface

la 21.9. 10–15
Kotimaisen Interfacen laadukkailla sohvilla ja kalusteilla saat uutta ilmettä kotiisi. Tervetuloa tapaamaan asiantuntevaa edustajaa.
Interface

 

Isku

Nukkumisergonomian asiantuntijat auttavat sinua löytämään sinulle sopivan sängyn ja tyynyn. Löydät Iskun myymälän Akateemisen Kirjakaupan alakerrasta.

 

Jura
la 21.9. 10–18 ja su 22.9. 11–18
Tule tutustumaan Juran laadukkaisiin kahvikoneisiin, Edustaja auttaa sinua sopivan kahvikeskuksen löytämisessä.

 

Kartell

Italialaisen Katellin valikoimista löytyy paitsi tuttuja klassikoita myös upeita uutuuksia. Kartellin edustaja on paikalla lauantaina 21.9. ja sunnuntaina 22.9. kertomassa heidän valikoimastaan.
Kartell

 

Lapuan kankurit

la 21.9. 10–18 ja su 22.9. 11–16.
Tule juttelemaan edustajan kanssa ja kysymään Lapuan Kankureiden tämän syksyn trendeistä.
Lapuan Kankurit

 

Lexington

la 21.9. 11–14 ja su 22.9. 12–15
Lexingtonin tekstiileillä ja sisustustuotteilla saat uutta ilmettä kotiisi. Edustaja on paikalla kertomassa syksyn trendeistä ja auttaa löytämään oikeat tuotteet juuri sinulle.
Lexington

 

Linie Design

Tanskalaisen Linie Designin matot ovat useista sisustusblogeista tuttuja. Tule kuulemaan tarkemmin matoista ja syksyn trendeistä.
Linie Design

 

Louis Poulsen

la 21.9. 12–17
Tervetuloa tapaamaan Louis Poulsenin edustajaa. Laadukkailla valaisimilla saat helposti uutta ilmettä syyskotiin.
Louis Poulsen

 

Lundia

la 21.9. 10–16  ja su 22.9. 12–16
Suomessa valmistetuilla Lundian klassikkokalusteilla saat uutta ilmettä kotiin. Edustajat ovat paikalla kertomassa Lundian monista mahdollisuuksista.
Lundia

 

Möve

la 21.9. 11–17
Tule tutustumaan Möve-kylpyhuonetuotteisiin ja -tekstiileihin. Edustaja on paikalla kertomassa Möven syksyn trendeistä.
Möve

 

Nespresso

Tervetuloa tutustumaan Nespresson kahvikoneisiin, joilla saat helposti ja nopeasti tehtyä erikoiskahveja kotonasi.
Nespresso

 

Normann Copenhagen

la 21.9. 12–18
Tanskalaisen designtalon edustaja on paikalla kertomassa syksyn trendeistä ja sävyistä ja opastaa sinua täydellisen sisustustuotteen löytämisessä.
Normann Copenhagen

 

S’well

la 21.9. 12–16
S’wellin valikoimista löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivan juomapullon. Edustaja paikalla kertomassa lisää juomapulloista ja auttamassa sinua löytämään juuri sopivan vaihtoehdon.
S’well

 

String

la 21.9. 10–19 ja su 22.9. 12–17 (String Pop Up, katutaso)
Löydät tavaratalon 1. kerroksessa pop-upin, jossa on esillä laaja valikoima String-tuotteita. Tutustu vain Stockmannilla myynnissä olevan Sting Pocket -hyllyn beigeen versioon, joka on kanta-asiakasetunamme syyskuun ajan. Stringin asiantuntijat ovat paikalla lauantaina ja sunnuntaina auttamassa sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.
String

 

Umage, Add:Wise, Pappelina

la 21.9. ja su 22.9. 11–18
Tervetuloa tapaamaan upeiden designtalojen edustajia!
Umagen designhuonekalut ovat saapuneet Stockmannille – tervetuloa tutustumaan.
Add:Wisen ihanat tuotteet osoittavat, että ruoka voi olla myös sisustuselementti.
Pappelinan Ruotsissa valmistetuilla matoilla saat uutta väriä kotiin.
Umage  Add:Wise  Pappelina

 

Villeroy & Boch

la 21.9. 11–16
Villeroy & Bochin edustaja esittelee perinteikkään yrityksen valikoimaa. Tutustu esimerkiksi trendikkääseen Manifacture Rock -astiastoon, joka on kanta-asiakasetunamme syyskuun ajan. Ensimmäiset 30 Villeroy & Boch -tuotteiden ostajaa saavat kaupan päälle It’ My Match dip bowl -kulhon kaupan päälle (arvo 14,90 €).
Villeroy & Boch