Tapiola Shopper

Mistä löydän juhlakengät?
Mitkä ovat tämän hetken trendivärit?

Tule tutustumaan upeaan Tapiolan tavarataloon oman, henkilökohtaisen Tapiola Shopperisi kanssa. Valitse Tapiola Shopper tavaratalon omista asiantuntijoista, jotka katsovat sinulle sopivimmat kokonaisuudet muodin tai kosmetiikan maailmasta. Tapiola Shopper esittelee myös uutta tavarataloamme ja sen palveluita. Kierroksen kesto on noin tunti.
VARAA AIKA

 

Naisten muotipalvelu

VILMA
Vilma tuntee naisten muodin valikoiman vuosien kokemuksella, ja hän löytää varmasti asiakkaille parhaimmat ratkaisut. Oli kyseessä tarve arkeen tai juhlaan, Vilman neuvoilla vaatteiden päivitys ei voisi olla huolettomampaa.
VARAA AIKA

Asusteet ja jalkineet

HANNELE
Hannelelta saat parhaat vinkit asusteiden ja jalkineiden valinnassa. Vuosien kokemus muotialalta ja vankka ammattitaito takaavat onnistuneet ostokset niin tilaisuuteen sopivan huivin kuin uuden laukun hankinnassa. Jalkineissa voit luottaa saavasi parhaan avun oikean mallin löytämiseen sekä asiantuntevat hoito-ohjeet kotiin vietäväksi.
VARAA AIKA

Miesten muotipalvelu

TOMI
Tomi on pitkän linjan muodin ammattilainen, jolta löytyy vuosien yrittäjätausta. Kun toiveena on löytää vaikkapa istuva uusi puku tai muuten vain päivitystä vaatekaappiin, Tomi löytää varmasti sopivat vaihtoehdot miesten muodin valikoimista ja tekee ostamisesta helppoa.
VARAA AIKA

Lasten muotipalvelu

MARITTA
Epäröitkö vaatteen kokoa, kengän numeroa tai vaatteen sopivuutta tilanteeseen? Lasten muodin ammattilaiselta ja kolmen lapsen äidiltä saat parhaat vinkit kesään ja talveen, juhlaan ja arkeen.
VARAA AIKA

Kosmetiikkapalvelu

HANNU
Tapiolan kosmetiikkaosaston legenda, jonka rautaiseen ammattitaitoon voit luottaa niin ihonhoidon kuin ehostuksen tarpeissa. Vuosien kokemuksella Hannu löytää juuri sinulle parhaat tuotteet oli kyse sitten juhlameikistä tai meikkipussin päivityksestä. Häneltä saat myös avun tuotteiden valinnassa päivittäiseen ihonhoitoon ja ratkaisun ihon eri ongelmiin.
VARAA AIKA

Kodin palvelut

KATARIINA
Tarvitsetko uuden ruokapöydän tuoleineen, kaipaatko apua pannun tai yleiskoneen valinnassa, oletko uusimassa kodin tekstiilejä ja löydätkö helposti oikeat siivousaineet?
Katariina palvelee mielellään kaikilla kodin osaston alueilla ja yhdessä löydätte parhaat ratkaisut tarpeisiinne.
VARAA AIKA