Rahtitoimitukset Hulluilla Päivillä

Jos tilasit Big Green Egg -tuotteita, sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse ennen tilauksen toimitusta ja sovitaan tarkka toimitusaika. Toimitusaika on 2-4 viikkoa ja tuotteella on ilmainen kuljetus Manner-Suomeen.

 

Jos tilasit Kekkilän tuotteita, sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse ennen tilauksen toimitusta. Toimitusaika on 4-6 viikkoa ja tuotteella on ilmainen kuljetus Manner-Suomeen raskaalla kalustolla liikennöitävän tien päähän. Tien tulee kestää raskaan ajoneuvon paino. Vapaan kulkukorkeuden tulee olla vähintään 4,4 m ja vapaan leveyden 3,5 m. Kuorikate- ja multalavan laskupaikka tulee olla kovalla maalla ja toivottu purkupaikka hyvin merkittynä ennakkoon.

 

Jos tilasit Drop Design Pool -tuotteita, sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse ennen tilauksen toimitusta. Toimitusaika on 4-6 viikkoa ja hinta sisältää toimituksen Manner-Suomessa raskaalla kalustolla liikennöitävän tien päähän. Tien tulee kestää raskaan ajoneuvon paino ja olla kulkukorkeudeltaan/-leveydeltään vapaa. Toivottu purkupaikka tulee olla hyvin merkittynä ennakkoon. Asennuspalvelu saatavilla Manner-Suomessa. Nostopalvelu on saatavilla vain Tampereella, Turussa ja pääkaupunkiseudulla.