Yritysmyynti

Laajasta valikoimastamme hankit halutuimmat lahjat niin henkilöstölle kuin yhteistyökumppaneillekin. Yritysmyyjämme auttavat mieluusti valitsemaan tarpeisiinne soveltuvimmat tuotteet ja lisäpalvelut. Räätälöimme myös yritysten toiveiden mukaiset lahjalistat pidempiaikaiseen käyttöön.

 

JOULUN PARHAAT LAHJAVINKIT

Vuoden päättyessä on aika muistaa henkilöstöä ja yhteistyökumppaneja hyvin valitulla joululahjalla! Ota yhteyttä Yritysmyyntimme asiantuntijoihin ja valitse sopivat lahjat juuri sinun tarpeisiisi. Paketoimme lahjasi veloituksetta ja toimitamme ne Postin tai kuriiripalvelun kautta suoraan ilmoittamaasi yritykseen tai suoraan kotiin.

Lue lisää Lahjapalvelusta

 

Näin tilaat Yritysmyynnistä

Tee tilauksesi osoitteeseen yritysmyynti@stockmann.com tai puhelimitse numeroon 09 121 4848. Tilauksen yhteydessä sovimme mahdollisista lisäpalveluista ja tilauksen toimitustavasta. Tilauksesi toimitetaan ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen tai halutessasi voit noutaa sen myös tavaratalosta.

 

Lahjakortilla onnistut aina!

Lahjakortti käy maksuvälineenä myymiemme tuotteiden lisäksi kaikkiin Stockmannin omiin palveluihin. Anna lahjan saajalle vapaus valita.

 

Yritysasiakkuus

Yritysasiakkaana saat kätevästi ostokset suoraan laskulle, riittää että kerrot mitkä tuotteet haluat ja lähetämme ne valitsemaanne osoitteeseen.
Mikäli olet kiinnostunut yritysasiakkuudestamme, kerromme mieluusti lisää.

 

Stockmann Business -etukortti

Stockmann Business -etukortilla yritys saa käyttöalennuksen edellisenä vuonna tehtyjen ostosten perusteella näyttämällä etukorttia ostotapahtuman yhteydessä. Stockmann Business -kortti ei ole maksukortti.

Hae Stockmann Business -etukorttia

Stockmann Business -etukortin ehdot

Yritysmyynnin tilaus- ja toimitusehdot

 

Kysy lisää palvelusta

Stockmann Yritysmyynti (arkisin klo 9-17)
Puh. 09 121 4848
yritysmyynti@stockmann.com