Yritysmyynti

Yritysasiakkaana saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelut kätevästi yhdestä osoitteesta. Ole yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, niin löydämme yhdessä parhaan ratkaisun juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

 

Stockmann Yritysmyynti (ark. 9–17)   ·   09 121 4848   ·   yritysmyynti@stockmann.com

 

Yrityslahjapalvelu

Laajasta valikoimastamme hankit halutuimmat lahjat niin henkilöstölle kuin yhteistyökumppaneillekin. Kun tarvitset sopivat lahjat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, ota yhteyttä Yritysmyyntimme asiantuntijoihin. Räätälöimme myös yritysten toiveiden mukaiset lahjalistat pidempiaikaiseen käyttöön.

Hoidamme puolestasi kaiken lahjan paketoinnista tilausten toimittamiseen.

Lue lisää Lahjapalvelusta

 

ULKOMAAN TOIMITUKSET JA HUOLINNAT

Edessä muutto ulkomaille? Tee ostokset uuteen kotiin vaivattomasti ja nopeasti Vientipalvelumme kautta!

Stockmannin vientipalvelu on jo yli puoli vuosisataa toimittanut Stockmannilta ostettuja ja tilattuja tavaroita ulkomaille, mm. ulkosuomalaisille, lähetystöille, diplomaattihenkilöstölle ja turisteille. Palveluihin kuuluu myös edustustehtäviin ulkomaille komennettujen henkilöiden muuttoon liittyvien ostosten toimittaminen suomalaisiin huolinta- ja rahtiliikkeisiin, jotka toimittavat ne edelleen määräpaikkaan.

Lue lisää huolintapalveluista

 

Muotipalvelu

Asiakkaanamme voit hyödyntää henkilöstösi työvaatehankintoihin tarjoamaamme yksilöllistä ja ammattitaitoista muotineuvojaa. Kysy meiltä lisää muodin kokonaisvaltaisista palveluista.