Muodin ammattilaisemme

Muodin ammattilaisemme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi! Koulutetut asiantuntijamme löytävät juuri sinulle sopivat tuotteet. Tervetuloa palveltavaksi – tutustu meihin tästä ja varaa oma aikasi.

 

HELSINGIN KESKUSTA

 

Kimi N. 050 427 4236

”Pienestä pojasta lähtien unelmani on ollut tehdä työtä vaatteiden kanssa, ja sitä olen nyt tehnyt yli 20 vuotta. Olen kouluttautunut vaatetusteknikoksi ja pukeutumisneuvojaksi. Suhtaudun kaikkeen intohimoisesti; oli kyseessä muoti, ruoka tai elämä yleensä, olen parhaimmillani erilaisten ihmisten kanssa. Rakastan työtäni ja se näkyy jokapäiväisessä arjessa. Olen ihmisläheinen, aito ja helposti lähestyttävä ja tarjoan asiakkailleni aina jotain uutta ja mielenkiintoista.”

Pia M. 050 4274 017

”Asusteet kruunaavat lookin! Olen vaatesuunnittelua ja pukuompelua opiskellut ammattilainen. Oman tyylini kulmakiviä ovat farkut ja paitapusero, jotka kyllästän väreillä ja koruilla. Kerään asiakkailleni sovitettavaksi aina joitain yllätyksiä, joita he eivät ole itse ajatelleet sovittaa, mutta joiden uskon näyttävän hyvältä heidän yllään.”

Janelle H. 050 5932431

”Stailaaminen on intohimoni! Vaatesuunnittelijan ammattitutkinnon pohjalta minulla on silmää poimia asiakkaalle juuri hänelle sopivia ja istuvia vaatteita. Rohkaisen persoonallisuutta korostavien värien käyttöön ja piristän lopputulosta asusteilla ja muilla yksityiskohdilla. Minulle on tärkeää, että olet tyytyväinen ostopäätökseesi myös kotiin päästyäsi.”

 

Merike J. 050 5932431

”Olen työskennellyt muodin parissa kohta 12 vuotta ja minulla on pukeutumisneuvojan erikoisammattitutkinto. Työssäni otan huomioon asiakkaani väri- ja materiaalitoivomukset, vartalotyypin ja persoonallisuuden, olen rehellinen vaatteiden sopivuuden suhteen ja annan aidosti toimivia pukeutumisvinkkejä. Lämpimästi tervetuloa! Be stylish!”

 

Taru A. 050 5932299

”Passion for fashion! Olen tekstiilisuunnittelija ja miesten- ja naistenmuodin ammattilainen kansainvälisellä kokemuksella. Stockmannilla palvelen sekä miehiä että naisia.  Materiaalit, värit ja leikkaukset inspiroivat joka sesonki ja niistä rakennetaan hyvä kokonaisuus. Ajaton ja monikäyttöinen vaate ajankohtaisilla lisukkeilla toimii aina ja kun mittasuhteet laitetaan vielä kohdilleen, niin se on siinä!

Haetko piristystä arkeen vai onko tärkeä tilaisuus tulossa? Tykkään haasteista, joten kerro, mitä tarvitset tai tulkaa yhdessä!

Jag betjänar gärna även på svenska!
I’ll be happy to help you in english!”

HkiPukeutumispalvelu@stockmann.com

 

Sari V. 046 876 1266

”Olen Stockmannilla 30 vuotta työskennellyt vaatetusalan artesaani ja vaatturi, ja toimin tällä hetkellä myyjänä ja mittamestarina miesten muodissa. Seuraan muotia ja pukeutumista kaduilla, lehdistä, elokuvista, sosiaalisista medioista ja inspiroidun ihmisten persoonallisista tyyleistä.  Hyvä pukeutuminen perustuu vaatteen oikeaan kokoon, istuvuuteen ja mittasuhteisiin. Haluan yllättää asiakkaan ja tuoda pukeutumiseen juuri hänelle sopivia mausteita siten, että asiakas ja minä olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Tervetuloa tutustumaan mittatilausvaatteisiin!”

Mittapuku@stockmann.com

 

ITIS

 

Lina P. 046 871 3471

”Etsitkö rohkeaa pikapäivitystä perinteiseen arkipukeutumiseen? Haluatko uudistaa työpukeutumista trendikkäillä yksityiskohdilla tai säväyttää näyttävästi juhlassa? Olen aidosti muodista kiinnostunut, kokenut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelija, ja haluan auttaa löytämään valikoimastamme juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet.”

ItisPukeutumispalvelu@stockmann.com

 

JUMBO

 

Else-Maj L. 09 121 2543

”Muotineuvojana olen unelmatyössäni! Olen Suomen valkoisen ruusun kunniamerkillä palkittu ammattilainen, suorittanut pukeutumisneuvojan erikoisammattitutkinnon ja kouluttautunut niin myyjän, mallipukineompelijan kuin värikonsultin työhön. Varma tyylitajuni ja ammattitaitoni kattavat laajasti niin naisten kuin miesten muodin.”

JboPukeutumispalvelu@stockmann.com

 

TAPIOLA

 

Maria H. 09 121 2343

”Olen työskennellyt muodin parissa 15 vuotta, joista viimeiset 6 vuotta Tapiolan tavaratalon pukeutumisneuvojana. Löydän sinulle helposti yhdisteltäviä kokonaisuuksia, oli kyseessä sitten juhlat, työvaatetus tai koko vaatekaapin uudistus. Kuulen usein lauseen ”en olisi ikinä löytänyt tätä itse”. Koulutuksia minulla on värianalyysistä, vartalomalleista, juhlien etiketistä ja materiaaleista.

 

Mari E. 09 1211

”Minulla on monen vuoden kokemus vaatetusalalta, koulutukseltani olen mallimestari. Hallitsen sekä rennon arkipukeutumisen, että juhlapukeutumisen etiketteineen. Pystyn itse tekemään tarvittavat muutokset vaatteisiin, yksinkertaisimmat myös odottaessa. Sopiva ja oikein istuva vaate antaa kantajalleen iloa ja itsevarmuutta, mikä näkyy aina myös ulospäin. Olen täällä sinua varten, tervetuloa löytämään oma tyylisi!”

TlaPukeutumispalvelu@stockmann.com

 

TAMPERE

 

Katja S. 050 427 4839

”Olen naisten muodin parissa 13 vuotta työskennellyt, koulutettu muotineuvoja. Vahvuuteni ovat värit ja kyky loihtia uutta, unohtamatta asiakkaan omaa persoonaa. Olen käynyt värianalyysikurssin ja luonani saatkin aina pika-analyysin juuri sinua parhaiten korostavista väreistä. Olet lämpimästi tervetullut palveltavaksi.”

 

 

TURKU

 

Helena N. 050 427 4705

”Asiakkaan toimiva vaatekaappi on minulle kunnia-asia. Materiaalit ja niiden yhdisteleminen, värit sekä vaatteiden erilaiset muodot ovat intohimoni ja ne inspiroivat kokeilemaan uutta yhdessä asiakkaani kanssa. Olen koulutukseltani tekstiilisuunnittelija ja minulla on pitkä kokemus niin nuorisomuodista kuin naisten ja miesten vaatettamisesta.”

Jenni J. 050 593 2160

”Skandinaavinen muoti, hienostuneisuus, kauniit puhtaat linjat, ja asiakkaan tyylin löytäminen ovat intohimoni. Mikäli tyylikysymykset tuottavat päänvaivaa, tai kaipaat apua tiettyyn pukeutumispulmaan, autan sinua valitsemaan vaatteita, jotka korostavat vartalosi parhaita puolia.”

 

TkuPukeutumispalvelu@stockmann.com