Muodin ammattilaisemme

Muodin ammattilaisemme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi! Koulutetut asiantuntijamme löytävät juuri sinulle sopivat tuotteet. Tervetuloa palveltavaksi – tutustu meihin tästä ja varaa oma aikasi.

 

HELSINGIN KESKUSTA

 

Kimi N. 050 4274 236

”Pienestä pojasta lähtien unelmani on ollut tehdä työtä vaatteiden kanssa, ja sitä olen nyt tehnyt yli 20 vuotta. Olen kouluttautunut vaatetusteknikoksi ja pukeutumisneuvojaksi. Suhtaudun kaikkeen intohimoisesti; oli kyseessä muoti, ruoka tai elämä yleensä, olen parhaimmillani erilaisten ihmisten kanssa. Rakastan työtäni ja se näkyy jokapäiväisessä arjessa. Olen ihmisläheinen, aito ja helposti lähestyttävä ja tarjoan asiakkailleni aina jotain uutta ja mielenkiintoista.”

Salome H. 050 5932472

”Muoti, pukeutuminen ja asiakaspalvelu ovat intohimoni. Työskentelen koko sydämelläni, ja läsnäoleva sekä lämmin asiakkaiden kohtaaminen on minulle tärkeää. Rakastan muotia, seuraan trendejä ja loihdin asiakkaalle asukokonaisuuden niin arkeen kuin juhlaankin. Tärkeintä on että tunnet asun omaksesi ja olosi ihanan itsevarmaksi ja kauniiksi. Uskon helppoon yhdisteltävyyteen ja käytännöllisyyteen laatujen ja materiaalien suhteen. Löydetään yhdessä sinulle asut joissa tunnet olevasi sinä!”

Jari H. 050 593 2422

”Olen tehnyt yli 10 vuotta töitä muodin ja stailaamisen parissa. Olen aito, ihmisläheinen ja omaan positiivisen asenteen. Rohkeus rikkoa rajoja  kuuluu uuden tyylin löytämiseen. Se että löydetään sun tyylisi sopivat kokonaisuudet ovat tärkeintä minulle. Rakastan tehdä töitä muodin parissa, luoden ja auttaen asiakkaita löytämään itsensä pukeutumisen kautta.

I have worked over 10 years in fashion & styling business. Genuine and positive personality is included in my work ethic. The courage to break guidelines in fashion is the way to find your individual style. That is most important focus for me and that I can help you find your style and yourself in it.”

Anni R. 050 4357671

”Varattuasi tunnin tyylipäivityksen, olen täällä sinua varten. Olen vaatetusalan ammattilainen ja tunnen laajan valikoimamme hyvin. Autan sinua löytämään uuden työasun, istuvan juhlapuvun tai suojaavan päällystakin. Minulle on tärkeää, että löydämme asun, jossa viihdyt ja näytät hyvältä.
Yhdessä löydämme juuri sopivan tyylin tarvitsemaasi tilanteeseen. Löydät minut miesten muodista, mutta palvelen sinua mielelläni koko tavaratalossa. Tervetuloa!

När du bokat en timmes stiluppdatering, finns jag här för dig. Jag har bred kunskap och erfarenhet i mode och stil och jag känner vårt urval väl. Jag hjälper dig hitta en ny outfit till jobbet, festkostymen med bästa passformen eller den perfekta jackan. För mig är det viktigt att hitta det som du trivs i och ser bra ut i. Tillsammans hittar vi den bästa stilen för det rätta tillfället. Du hittar mig på herrmodeavdelningen, men jag betjänar dig gärna I hela varuhuset. Välkommen!”

Janelle H. 050 5932 418

”Stailaaminen on intohimoni! Vaatesuunnittelijan ammattitutkinnon pohjalta minulla on silmää poimia asiakkaalle juuri hänelle sopivia ja istuvia vaatteita. Rohkaisen persoonallisuutta korostavien värien käyttöön ja piristän lopputulosta asusteilla ja muilla yksityiskohdilla. Minulle on tärkeää, että olet tyytyväinen ostopäätökseesi myös kotiin päästyäsi.”

 

Merike J. 050 593 2190

”Olen työskennellyt muodin parissa kohta 12 vuotta ja minulla on pukeutumisneuvojan erikoisammattitutkinto. Työssäni otan huomioon asiakkaani väri- ja materiaalitoivomukset, vartalotyypin ja persoonallisuuden, olen rehellinen vaatteiden sopivuuden suhteen ja annan aidosti toimivia pukeutumisvinkkejä. Lämpimästi tervetuloa! Be stylish!”

 

Taru A. 050 5932 299

”Passion for fashion! Olen tekstiilisuunnittelija ja miesten- ja naistenmuodin ammattilainen kansainvälisellä kokemuksella. Stockmannilla palvelen sekä miehiä että naisia.  Materiaalit, värit ja leikkaukset inspiroivat joka sesonki ja niistä rakennetaan hyvä kokonaisuus. Ajaton ja monikäyttöinen vaate ajankohtaisilla lisukkeilla toimii aina ja kun mittasuhteet laitetaan vielä kohdilleen, niin se on siinä!

Haetko piristystä arkeen vai onko tärkeä tilaisuus tulossa? Tykkään haasteista, joten kerro, mitä tarvitset tai tulkaa yhdessä!

Jag betjänar gärna även på svenska!
I’ll be happy to help you in english!”

HkiPukeutumispalvelu@stockmann.com

 

Sari V. 046 8761 266

”Olen Stockmannilla 30 vuotta työskennellyt vaatetusalan artesaani ja vaatturi, ja toimin tällä hetkellä myyjänä ja mittamestarina miesten muodissa. Seuraan muotia ja pukeutumista kaduilla, lehdistä, elokuvista, sosiaalisista medioista ja inspiroidun ihmisten persoonallisista tyyleistä.  Hyvä pukeutuminen perustuu vaatteen oikeaan kokoon, istuvuuteen ja mittasuhteisiin. Haluan yllättää asiakkaan ja tuoda pukeutumiseen juuri hänelle sopivia mausteita siten, että asiakas ja minä olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Tervetuloa tutustumaan mittatilausvaatteisiin!”

Mittapuku@stockmann.com

Sari S. 09 1211

”Kaipaatko muodin ammattilaisen kädenjälkeä oikeanlaisten asujen valinnassa? Autan sinua ilolla valitsemaan kokonaisuuksia, jotka pukevat sinua parhaiten. Ja omaa varmaa tyyliäsi, sekä juhlaan että arkeen. Koulutukseltani olen vaatetusteknikko. Olen toiminut muodin parissa pikku tytöstä lähtien unelmien ammatissa myyjänä ja pukeutumisneuvojana. Lämpimästi tervetuloa!”

Anita K. 09 1211

Tervetuloa tunnin tyylipäivitykseen! Tule valitsemaan kanssani uusi tyyli tavaratalon kansainvälisestä valikoimasta.

Vaatturina tiedän, että vaatteen istuvuus ja laatu ovat toimivan ja kestävän pukeutumisen perusta.

Tämän päivän muoti on yksilöllistä ja trendejä kuvaavia sanoja ovat hauskuus, moninaisuus, rohkeus ja klassisuus. Autan valitsemaan trendien viidakosta juuri sinulle sopivan asukokonaisuuden niin business- kuin vapaa-ajankin käyttöön.

 

ITIS

 

Lina P. 046 8713 471

”Etsitkö rohkeaa pikapäivitystä perinteiseen arkipukeutumiseen? Haluatko uudistaa työpukeutumista trendikkäillä yksityiskohdilla tai säväyttää näyttävästi juhlassa? Olen aidosti muodista kiinnostunut, kokenut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelija, ja haluan auttaa löytämään valikoimastamme juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet.”

ItisPukeutumispalvelu@stockmann.com

 

JUMBO

 

Else-Maj L. 09 121 2543

”Muotineuvojana olen unelmatyössäni! Olen Suomen valkoisen ruusun kunniamerkillä palkittu ammattilainen, suorittanut pukeutumisneuvojan erikoisammattitutkinnon ja kouluttautunut niin myyjän, mallipukineompelijan kuin värikonsultin työhön. Varma tyylitajuni ja ammattitaitoni kattavat laajasti niin naisten kuin miesten muodin.”

JboPukeutumispalvelu@stockmann.com

 

TAPIOLA

 

Maria H. 09 121 2343

”Olen työskennellyt muodin parissa 15 vuotta, joista viimeiset 6 vuotta Tapiolan tavaratalon pukeutumisneuvojana. Löydän sinulle helposti yhdisteltäviä kokonaisuuksia, oli kyseessä sitten juhlat, työvaatetus tai koko vaatekaapin uudistus. Kuulen usein lauseen ”en olisi ikinä löytänyt tätä itse”. Koulutuksia minulla on värianalyysistä, vartalomalleista, juhlien etiketistä ja materiaaleista.

 

Mari E. 09 1211

”Minulla on monen vuoden kokemus vaatetusalalta, koulutukseltani olen mallimestari. Hallitsen sekä rennon arkipukeutumisen, että juhlapukeutumisen etiketteineen. Pystyn itse tekemään tarvittavat muutokset vaatteisiin, yksinkertaisimmat myös odottaessa. Sopiva ja oikein istuva vaate antaa kantajalleen iloa ja itsevarmuutta, mikä näkyy aina myös ulospäin. Olen täällä sinua varten, tervetuloa löytämään oma tyylisi!”

TlaPukeutumispalvelu@stockmann.com

 

TAMPERE

 

Katja S. 050 4274 839

”Olen naisten muodin parissa 13 vuotta työskennellyt, koulutettu muotineuvoja. Vahvuuteni ovat värit ja kyky loihtia uutta, unohtamatta asiakkaan omaa persoonaa. Olen käynyt värianalyysikurssin ja luonani saatkin aina pika-analyysin juuri sinua parhaiten korostavista väreistä. Olet lämpimästi tervetullut palveltavaksi.”

 

Johanna K. 050 473 7144

”Kuuntelen asiakastani tarkalla korvalla, tavoitteena löytää juuri sinulle sopivat ratkaisut – niin ripeään tyylin päivitykseen vaikkapa työmatkalle, kuin koko vaatekaapin sisällön uusimiseen. Omaan visuaalista silmää ja värit ovat minulle työssäni tärkeitä. Seuraan trendejä ja olen loputtoman kiinnostunut uusista ilmiöistä, mutta ennen kaikkea arvostan omaa persoonallista tyyliä.

Vahvuuteni on erityisesti miesten stailaaminen, mutta minulla on paljon kokemusta myös naisten ja nuorten muodista. Koulutukseltani olen vaatetusartenomi. Varmistankin aina, että vaatteet istuvat sinulle parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntäen ompelupalvelumme mahdollisuuksia. Tervetuloa palveltavaksi!”

 

Leena R. 050 427 4826

”Intohimoni on vaatteet, asusteet, muoti, tyylit, värimaailmat ja yleensäkin pukeutuminen niin arjessa kuin juhlassa. Muotineuvojan ammatti on aina ollut haaveissani ja nyt pääsen toteuttamaan sitä haavetta täällä Tampereen Stockmannilla.

Minulle on kunnia pukea asiakas hänelle parhaalla mahdollisella tavalla. Olet sitten epävarma tyylisi kanssa tai tiedät tarkalleen mistä pidät, inspiroin ja autan sinua löytämään oikean asun asusteineen. Minun luokseni voit tulla omana itsenäsi.

Tehdään shoppailusta rentoa ja hauskaa yhdessä. Ota yhteyttä rohkeasti!”

 

TURKU

 

Helena N. 050 4274 705

”Asiakkaan toimiva vaatekaappi on minulle kunnia-asia. Materiaalit ja niiden yhdisteleminen, värit sekä vaatteiden erilaiset muodot ovat intohimoni ja ne inspiroivat kokeilemaan uutta yhdessä asiakkaani kanssa. Olen koulutukseltani tekstiilisuunnittelija ja minulla on pitkä kokemus niin nuorisomuodista kuin naisten ja miesten vaatettamisesta.”