Lippupaketit Oopperaan ja Balettiin

Talven odotetut esitykset nyt myynnissä

Stockmann sekä Ooppera ja Baletti tarjoavat yhdessä upeat lippupaketit talven odotettuihin esityksiin. Poimi suosikkisi ja yllätä ystäväsi tai perheenjäsenesi baletti-illalla.

Paketit ovat myynnissä tavaratalojen palvelupisteissä 10.1.2019 asti. Kampanjalippuja ei voi varata tai vaihtaa. Liput ostettavissa tavaratalojen palvelupisteistä. Lippuihin lisätään palvelupalkkio 1,50 €/lippu.

 

 

Pieni merenneito
Stockmann-perhepaketti

Suositun balettispektaakkelin paluu

Esitysaika 19.1.–12.2.2019
Liput tavarataloista –15 %

Pieni merenneito vie katsojansa mukanaan toiseen maailmaan. Hittibaletti on sekä näyttävä spektaakkeli että koskettava kertomus unelmien tavoittelusta ja rakkauden voimasta.

Stockmann-perhepaketti sisältää vähintään kaksi lippua, joista toinen alle 20-vuotiaalle permannon ja 1. parven parhaille paikoille.

Lue lisää

 

Lasten ensi-ilta 19.1.

Juhlistamme suositun balettispektaakkelin paluuta ohjelmistoon Lasten ensi-ilta -tapahtumalla Pienen merenneidon näytöksessä lauantaina 19.1. Voit ottaa glittertatuoinnin ja kuvauttaa itsesi vedenalaisen maailman tunnelmissa päälämpiössä ennen esitystä ja väliajalla.  19.1. esityksen yhteydessä Oopperaravintolalta on tilattavissa Opera Afternoon Tea -tarjoilut klo 13 alkaen Pieni merenneito -teeman mukaan maustettuina. Annokseen sisältyy lasillinen vaaleansinistä meriporejuomaa teen/kahvin lisäksi. Tilaa tarjoilut kätevästi verkossa ennen esitystä.

 

 

Thaïs
Stockmann-kaveripaketti

Kauneudestaan kuuluisa ooppera

Esitysaika 8.2.–28.2.2019
Liput tavarataloista –15 %

Kiehtova kuvaus maallisen ja taivaallisen rakkauden ristiriidasta yhdistyy Jules Massenet’n hurmioituneena hehkuvaan musiikkiin. Ihmisyyden perimmäisten kysymysten ohella Thaïs tarjoaa loistetta, jollaista et näe missään muualla.

Stockmann-kaveripaketti sisältää vähintään kaksi normaalihintaista lippua permannon ja 1. parven parhaille paikoille.

Lue lisää