Lippupaketit Oopperaan ja Balettiin

Upeat lippupaketit Oopperaan ja Balettiin

Stockmann, Ooppera ja Baletti tarjoavat yhdessä upeat lippupaketit syksyn odotettuihin esityksiin. Poimi suosikkisi ja yllätä ystäväsi tai perheenjäsenesi baletti-illalla.

Paketit ovat myynnissä tavaratalojen palvelupisteissä 15.8.2018 asti.

 

 

Stockmann-perhepaketti: Prinsessa Ruusunen 

Satubaletti kaikenikäisille prinsseille ja prinsessoille

Esitysaika 24.8.–15.9.2018
Liput tavarataloista –15%

Lue lisää ja katso traileri

 

Prinsessa Ruusunen on yksi kaikkien aikojen rakastetuimpia baletteja ja yksi kolmesta Tšaikovskin säveltämästä klassikosta Joutsenlammen ja Pähkinänsärkijän ohella. Ihana musiikki, upeat tanssinumerot sekä näyttävät puvut ja lavastus luovat hehkuvan satumaailman, josta nauttivat niin lapset kuin aikuiset. Javier Torresin Kansallisbaletille luoma versio pohjautuu osittain alkuperäiseen Marius Petipan koreografiaan.

Stockmann-perhepaketti sisältää vähintään kaksi lippua, joista toinen alle 20-vuotiaalle permannon ja 1. parven parhaille paikoille. Kampanjalippua ei voi varata tai vaihtaa.

 

 

Stockmann-kaveripaketti:
Ranskalainen ilta

Kaksi runollista tanssinovellia – très chic!

Esitysaika 28.9.–20.10.2018
Liput tavarataloista –10%

Lue lisää

 

Ranskalaisessa illassa nähdään kaksi täysin erilaista, eleganttia tanssiteosta, jotka kuplivat ranskalaista tunnelmaa. Nykytanssin huippukoreografi Carolyn Carlsonin Pneuma on kaunis ja filosofinen teos, oodi ihmisyydelle. Serge Lifarin Suite en Blanc väreilee klassisen baletin tyylikkyyttä ja loistokkuutta.

Stockmann-kaveripaketti sisältää vähintään kaksi normaalihintaista lippua permannon ja 1. parven parhaille paikoille. Esitykset 17.10. ja 20.10. Kampanjalippuja ei voi varata tai vaihtaa.