MyStockmann-sovellus

Lataus- ja rekisteröintiohjeet

MyStockmann-sovellus on ladattavissa App Storesta (IOS) sekä Google Playstä (Android). Löydät sovelluksen sovelluskaupasta kirjoittamalla hakukenttään MyStockmann.

 

          

 

MyStockmann-sovellus toimii IOS-laitteissa, joiden versio on 10+ ja Android-laitteissa, joiden versio on 5+.

Kun olet ladannut sovelluksen, pääset kirjautumaan ja rekisteröitymään sovellukseen klikkaamalla ruudun alareunasta KIRJAUDU. Huomaathan, että kun otat sovelluksen käyttöön ensimmäistä kertaa, sinun tulee rekisteröityä sovellukseen.

 

Aloita rekisteröityminen

 

Valitse yksi alla olevista vaihtoehdoista:

Olen jo kanta-asiakas:
Mikäli olet jo kanta-asiakas, mutta et vielä rekisteröitynyt MyStockmann-asiakkaaksi sovelluksessa tai stockmann.comissa, valitse ”Olen jo kanta-asiakas”.

En ole kanta-asiakas:
Mikäli et entuudestaan ole Stockmannin kanta-asiakas, valitse ”En ole kanta-asiakas”. Kun liityt kanta-asiakkaaksi sovelluksen kautta, saat kanta-asiakaskortin käyttöösi ja pääset nauttimaan sovelluksessa löytyvistä eduista heti.

Kirjaudu sisään:
Mikäli olet jo kanta-asiakas ja olet jo rekisteröitynyt MyStockmann-asiakkaaksi sovelluksen tai stockmann.comin kautta, klikkaa ”Kirjaudu sisään”.

 

Stockmann-kanta-asiakkaan rekisteröityminen MyStockmann-asiakkaaksi

 

Täytä lomakkeeseen sukunimesi, käytössä oleva sähköpostiosoitteesi sekä kanta-asiakasnumerosi.

Käteiskortin etupuolelta löydät kanta-asiakasnumerosi. Stockmann Mastercard-korteista taas löydät kanta-asiakasnumerosi kortin takaa (101-alkuinen numero).

Saat sähköpostiisi viisinumeroisen vahvistuskoodin, joka täytetään seuraavalla sivulla sille varattuun kohtaan. Tämän jälkeen rekisteröityminen on valmis.

MyStockmann-tunnuksillasi pääset kirjautumaan myös verkkokauppa stockmann.comiin. Huomioithan, että 21.10.2019 saakka käyttämäsi käyttäjätunnus ja salasana eivät enää toimi stockmann.comissa.

Kun olet rekisteröitynyt MyStockmann-sovellukseen, saat uuden kanta-asiakasnumeron. Kanta-asiakaskortissasi ja sovelluksessa on siis eri numerot. Kun Stockmann Mastercard -kortti uusiutuu, uudessa kortissa on näkyvillä sovelluksessa oleva uusi kanta-asiakasnumero.

Voit jatkossa valita, haluatko rekisteröidä kanta-asiakkuutesi tavaratalojen kassoilla sovelluksen vai Stockmann Mastercard -kortin kautta. Myös käteiskortit toimivat toistaiseksi normaalisti.

 

Uuden Stockmann-kanta-asiakkaan liittyminen MyStockmann-asiakkaaksi

 

 

Täytä tietosi, lue MyStockmann-kanta-asiakkuuden ehdot sekä Stockmannin tietosuojakäytännöt.

Kun olet täyttänyt kaikki kohdat, saat viisinumeroisen vahvistuskoodin valintasi mukaan joko sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi. Täytä koodi seuraavalla sivulla olevaan sille varattuun kohtaan.

Olet nyt liittynyt Stockmannin kanta-asiakkaaksi. Voit kirjautua MyStockmann-tunnuksillasi myös stockmann.comiin.

 

 

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puh.09-1211 tai asiakaspalvelu@stockmann.com.