Kosmetiikkatapahtumia

1.–31.8. Ota ohjat tyylilläsi

Askeleet vievät jo rannalta takaisin työkuvioihin, joten nyt on paras aika uudistaa omaa meikki- ja hiuslookia. Saat kanta-asiakkaana elokuun ajan suosituimpien kosmetiikkamerkkien valikoimasta –25 %. Etu koskee kaikkia Moroccanoilin ja Redkenin hiustuotteita sekä Lumenen, Isadoran, Max Factorin ja L’Oreal Paris’n meikki- ja ihonhoitotuotteita.

6.–12.8. Miesten ihonhoito- ja tuoksutapahtuma

Kaikki Biotherm Homme -tuotteet –30 %
Giorgio Armani -tuoksuesittely: kaupan päälle toilettilaukku (arvo 30,-), kun ostat Giorgio Armani -uutuustuoksun. Rajattu erä, vain tavarataloista.
Diesel-tuoksuesittely: kaupan päälle beanie-pipo (arvo 20,-), kun ostat Diesel-uutuustuoksun. Rajattu erä, vain tavarataloista.

9.–11.8. Gucci-tuoksuesittely

Kaupan päälle Gucci Bloom Nettare Di Fiori EdP 5 ml -tuoksu (arvo 20,-), kun ostat Gucci-naistentuoksun. Rajattu erä, vain tavarataloista.

13.–19.8. Dior Backstage -kauneustapahtuma

Esittelyssä muotilavoilta inspiraationsa saanut Backstage-meikkilinja, joka sisältää kaikki tarpeelliset tuotteet ja sävyt täydelliseen lavameikkiin. Kaupan päälle Backstage Box (arvo 30,-), kun ostat kaksi Dior Backstage -tuotetta. Sis. mini Diorshow Maximizer 3D ja mini Lip Maximizer. Rajattu erä, vain tavarataloista.

20.–26.8. Boss-tuoksujen ennakkolanseeraus vain Stockmannilla!

Boss-tuoksutapahtumassa esittelyssä uudet miesten ja naisten Boss the Scent Private Accord -tuoksut. Kaupan päälle toilettilaukku (arvo n. 20,-), kun ostat Boss the Scent -tuoksun. Rajattu erä, vain tavarataloista.

Tapahtumatiedot ovat muutosvarauksella.