Kosmetiikkatapahtumia

Joulutapahtumat kaikissa tavarataloissa

Tule tutustumaan syksyn uutuustuotteisiin ja rakastettuihin klassikoihin. Löydä eksklusiiviset joulupakkaukset läheisellesi, tai valitse kiehtovimmat tuoksut ja personoi ne henkilökohtaisella kaiverruksella. Täydellisen lahjan saat Stockmannin kosmetiikkaosastolta.

 

SELAA KAUNEUSLAHJAT-LEHTEÄ

Uunituoreesta lehdestämme löydät mm. joulun upeat lahjapakkaukset, houkuttelevat tuoksut ja laadukkaat hyvinvointituotteet. Sadat lahjavinkit miehille ja naisille odottavat sinua tavarataloissa ja verkossa. Tutustu tästä!

Selaa lehteä

 

 

10.–23.12. L’Oréal-kauneustapahtuma

Tervetuloa lumoavaan lahjojen joulumaailmaan kosmetiikkaosastoille! Tule löytämään joulun kiehtovimmat tuoksut itsellesi tai rakkaillesi.

 

Maison Margiela -tuoksun ostajalle kaupan päälle tuoksukynttilä

Kun ostat Maison Margielan tuoksun 100 ml, saat kaupan päälle Maison Margielan tuoksukynttilän (arvo 67,-). Voit valita kynttilän viidestä eri vaihtoedosta. Tuoksukynttilöitä rajattu erä, vain tavarataloista.

 

Lahjavinkki: Personoitu kaiverrus!

Saat kaupan päälle personoidun kaiverruksen tuoksupulloon, kun ostat 50 ml -tuoksun seuraavilta merkeiltä: Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Lancôme, Biotherm, Viktor&Rolf, Diesel, Ralph Lauren, Cacharel tai Maison Margiela.

 

Tuoksupullojen käsinkaivertaja paikalla

Helsingin keskusta:
Pe 14.12. klo 14–20
pe 21.12. klo 14–20
La 22.12. klo 12–18

Jumbo:
La 15.12. klo 12–18

Tapiola:
Su 16.12. klo 12–18

 

10.–16.12. Guerlain-kauneustapahtuma

Sukella Guerlain-kosmetiikkasarjan ylelliseen maailmaan ja tule löytämään itsellesi ja läheisillesi juhlakauden toivotuimmat tuotteet.

Kahden Guerlain-tuotteen ostajalle jouluinen lahjapussukka kaupan päälle.