Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Oyj Stockmann Abp (jäljempänä myös “Järjestäjä”)

2. Osallistumisaika
Kilpailuun ilmoittautumisaika on 31.10.–5.11.2017. Itse kilpailut tapahtuvat tavarataloissa seuraavasti: Stockmann Turku (6 kilpailijaa) ja Stockmann Tampere (5 kilpailijaa) 8.11.2017 klo 18, Stockmann Tapiola (5 kilpailijaa) 9.11.2017 klo 18, Stockmann Jumbo (5 kilpailijaa) 10.11.2017 klo 18, Stockmann Helsingin keskusta (6 kilpailijaa) ja Itis (4 kilpailijaa) 11.11.2017 klo 14.
Osallistuminen on sitova ja kilpailuun valituille henkilöille ilmoitetaan osallistumisesta 6.11.2017. Paikkoja on rajoitettu määrä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sekä meikkaaja että malli voivat ilmoittautua vain yhteen kilpailuun.

3. Kilpailuun ilmoittautuminen
Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu Lyyti-järjestelmään osoitteessa: https://www.lyyti.in/Lumene__Duroy_meikkauskilpailu_6294
Alle 18-vuotiaiden osallistujien on pyydettävä huoltajan suostumus osallistua kilpailuun. Osallistujan on myös pyydettävä mallilta suostumus ennen ilmoittautumista. Oyj Stockmann Abp:n henkilökunnalla ei ole oikeutta osallistua kilpailuun.

4. Kilpailun säännöt
Kilpailun aiheena on Juhlameikki. Kilpailijoilla on 45 minuuttia aikaa tehdä omalle mallilleen juhlameikki Duroyn siveltimillä ja Lumenen Nordic Girl! -meikeillä, jotka kilpailun järjestäjä toimittaa kilpailupaikalle.
Kilpailuun ilmoittautujan tulee olla valmis tulemaan kilpailupaikalle valittuna päivänä tuntia ennen kilpailun alkamista.
Mallilla tulee olla puhtaat ja meikittömät kasvot, pitkät hiukset kiinnitettynä poninhännällä.
Kilpailuaika on 45 minuuttia.
Kilpailuajan umpeuduttua kilpailun tuomaristo valitsee voittajan. Tuomaristona toimii kilpailun juontaja sekä Stockmannin edustaja/edustajat. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

5. Palkinnot

Jokaisen tavaratalokohtaisen kilpailun voittaja saa palkinnoksi 50 euron Stockmannin lahjakortin, Lumene Nordic Girl! -tuotepaketin (arvo 227 euroa) sekä Duroy-sivellinsetin (arvo 226 euroa). Palkinnon yhteisarvo 503 euroa. Voittajameikin malli saa lahjaksi 50 euron Stockmannin lahjakortin.
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Lisäksi kaikki kilpailuihin osallistuvat meikkaajat saavat kiitoksena osallistumisesta lahjaksi Lumene Nordic Girl! -tuotepaketin (arvo 210,80 euroa) sekä Duroyn HD-puuterisiveltimen (arvo 24 euroa). Kaikki osallistuvat mallit saavat kiitokseksi Lumene Nordic Girl! -tuotepaketin (arvo 52,40 euroa).

6. Kilpailun muut säännöt
Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkistaa voittaja sekä julkaista kilpailutilanteessa otettuja kuvia omissa kanavissaan.
Kilpailuun osallistujan tulee olla iältään 18 vuotta täyttänyt ja asua pysyvästi Suomessa. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua kilpailuun huoltajan luvalla.
Kilpailun järjestäjän työntekijät eivät ole oikeutettuja osallistumaan kilpailuun.
Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Stockmannille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Stockmannilla on oikeus julkistaa voittajien nimet sekä voittotöiden kuvat omissa kanavissaan, kuten sosiaalisessa mediassa tai verkkosivuillaan.
Voittaja vastaa palkinnon vastaanottamiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista veroista ja maksuista pois lukien mahdollinen arpajaisvero, josta vastaa kilpailun järjestäjä.
Stockmann ei vastaa mahdollisista kolmannesta osapuolesta tai teknisistä ongelmista aiheutuvista esteistä arvonnan järjestämiseen, osallistumiseen tai palkinnon lunastamiseen liittyen.
Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Stockmannilla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kilpailusta.
Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Stockmannin niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

7. Rekisteritiedot
Yhteystietoina kerätään osallistujien nimi- ja yhteystiedot Oyj Stockmann Abp:n asiakasrekisteriin. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti, jos osallistuja on antanut siihen luvan. Kaikki kyselyt kilpailuun liittyen tulee osoittaa osoitteeseen pr@stockmann.com.

8. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.

9. Muutosoikeus
Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä ilman eri ilmoitusta, mikäli järjestäjä katsoo sen aiheelliseksi.