Arvonnan säännöt

Joulukuun kampanjan arvonnan ehdot

Arvonnan järjestäjänä toimii Stockmann Oyj Abp.

Arvonta on voimassa ajalla 1.–24.12.2016.

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki, jotka ovat maksaneet Stockmann MasterCard -kortilla Stockmann-tavarataloissa ja stockmann.com-verkkokaupassa 1.–24.12.2016 välisenä aikana. Stockmann ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti viikolla 2/2017. Pidätämme oikeuden jakaa palkinnon uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta 31.1.2017 mennessä.

Palkinnoksi arvotaan:
Stockmann-lahjakortti, arvo 1000 euroa (1 kpl)
Adidas-setti, arvo yht. 212,70 euroa (8 kpl).
Sisältää:
– Fit smart -sykemittari, arvo 159,90 euroa
– Pyyhe, arvo 32,95 euroa,
– Jumppakassi, arvo 12,90 euroa
– Juomapullo, arvo 6,95 euroa
Romanttisesti Haikossa -paketti kahdelle, arvo 188 euroa (3 kpl)
Sisältää:
– 1 yön majoitus Kylpylähotellin kahden hengen superior-huoneessa
– uudistetun Span vapaa käyttö
– kuntosalin vapaa käyttö
– lasillinen kuohuviiniä ravintolassa
– buffetaamiainen Kartanossa
HBO Nordicin katseluoikeus 6 kk, arvo 59,70 euroa (10 kpl)
Marabou-suklaalevy, arvo 2,5 euroa (1000 kpl)

Arvontaan osallistujan tulee olla iältään 18 vuotta täyttänyt ja asua pysyvästi Suomessa. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua arvontaan huoltajan luvalla.
Arvonnan järjestäjän työntekijät eivät ole oikeutettuja osallistumaan kilpailuun.
Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Stockmannille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Stockmannilla on oikeus julkistaa voittajien nimet.

Voittaja vastaa palkinnon vastaanottamiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista veroista ja maksuista pois lukien mahdollinen arpajaisvero, josta vastaa kilpailun järjestäjä.

Stockmann ei vastaa mahdollisista kolmannesta osapuolesta tai teknisistä ongelmista aiheutuvista esteistä arvonnan järjestämiseen, osallistumiseen tai palkinnon lunastamiseen liittyen.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Stockmannilla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Stockmannin niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Stockmannista riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin ja/tai Instagramin käyttöehtoja.

Stockmann pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvonnan ehdoissa osoitteessa stockmann.com.

Stockmann ja sen yhteistyökumppanit eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

stockmann.com
Facebook: facebook.com/StockmannCOM
Instagram: @stockmanncom
S-posti (palautteet/kyselyt): some@stockmann.com