Liitä kaksi yhteen

Saat yhdessä kortissa monipuolisesti etuja ja ominaisuuksia. Stockmann Mastercard -kortilla saat täyden hyödyn Stockmannin rahanarvoisista kanta-asiakaseduista, ja lisäksi saat käyttöösi kansainvälisen maksuaika- ja luottokortin. Kortilla voit ostaa joustavasti niin Stockmannilla kuin yli 35 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailmaa ja verkossa.

 

Stockmann Mastercard on maksuaika- ja luottokortti sekä Stockmann kanta-asiakaskortti, kaikkien pankkien asiakkaille.
Ei avaus- tai vuosimaksua. Luottopäätöksen voit saada muutamassa minuutissa.

Hae korttia

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 20,6 %,(12/2018) kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor + 10 %  ja siinä on huomioitu kuukausittainen 3,50 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, jonka myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy.

 

NAUTIT STOCKMANNIN KANTA-ASIAKASEDUISTA

Stockmann Mastercard -kortin haltijana olet Stockmannin kanta-asiakas ja oikeutettu tavaratalon parhaisiin etuihin ja palveluihin. Pääset hyödyntämään muun muassa vain kanta-asiakkaille suunnatut tuote-edut.

 

MAKSAT KÄTEVÄSTI KÄNNYKÄLLÄ

Maksusovellusten Nordea Wallet, Apple Pay ja Google Pay avulla voit hoitaa korttimaksusi pelkällä kännykällä kaupoissa, joiden maksupäätteissä on lähimaksuominaisuus.

 

SAAT NOIN KUUKAUDEN KOROTONTA MAKSUAIKAA

Maksaessasi Stockmann Mastercard -kortilla voit saada ostoksillesi jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa. Vaihtoehtoisesti voit maksaa ostokset useammassa erässä ja hyödyntää kortin joustavaa luotto-ominaisuutta. Korot ja kulut maksat aina vain käyttämästäsi luotosta, pelkkä luoton varallaolo ei maksa sinulle mitään.

 

STOCKMANN MASTERCARD – MONIPUOLISESTI ETUJA JA OMINAISUUKSIA

  • Kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti
  • Ei vuosimaksua
  • Nyt myös korkeakouluopiskelijoille
  • Stockmannin kanta-asiakasedut
  • 35 miljoonaa ostopaikkaa ympäri maailmaa + verkko
  • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
  • Maksat vain luoton käytöstä, et kortin käytöstä

Stockmann Mastercard on kortti kaikkien pankkien asiakkaille. Ei avaus- tai vuosimaksua. Luottopäätöksen voit saada muutamassa minuutissa.

Hae korttia

Saat ostoksillesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa, kun valitset maksutavaksi kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuuden. Vaihtoehtoisesti voit maksaa ostokset useammassa pienessä kuukausierässä hyödyntämällä luottoa. Luoton käytöstä voit päättää saatuasi laskun. Luoton korko on 3 kk euribor + 10 %, todellinen kulut huomioiva vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle laskettuna on 20,6 % (12/2018). Todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 3,50 euroa/kk ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.