Stockmann Gastro & Stockmann Style

Ainutlaatuisia kohtaamisia ruoan ja tyylin ystäville

Ruoka ja muoti – niistä ei koskaan voi puhua liikaa! Siksi me Stockmannilla haluamme koota yhteen sinut ja muut näistä kiehtovista aiheista kiinnostuneet.
Olemme perustaneet kanta-asiakkaillemme kaksi heimoa, Stockmann Gastron ja Stockmann Stylen. Liity kumpaan haluat tai vaikka molempiin, niin saat ajankohtaista tietoa ja kutsuja tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!

 

 

STOCKMANN GASTRO – Herkutellaan yhdessä

Stockmann Gastro tuo yhteen hyvän ruoan ystävät ja uteliaat kotikokit. Gastron jäsenenä pääset mukaan upeisiin tapahtumiin, kohtaat kiinnostavia ihmisiä kauhan varressa ja saat inspiroivaa ruokatietoa sähköpostiisi. #stockmanngastro

STOCKMANN STYLE – Testataan kauden trendit

Stockmann Style on esteetikkojen ikioma valtakunta. Kuulet muodin, kauneuden ja sisustamisen viimeisimmät trendit ensimmäisten joukossa. Kauniita asioita ei ole elämässä koskaan liikaa! #stockmannstyle

 

 

Tavataan tapahtumissa!

Haluatko parhaille paikoille muotinäytökseen? Haluatko kokata yhdessä huippukokin kanssa? Kun liityt Stockmann Gastron tai Stockmann Stylen jäseneksi, pääset mukaan ainutlaatuisiin tapahtumiin.

Haluamme tarjota sinulle ikimuistoisia kohtaamisia! Järjestämme joka kuukauden ensimmäinen tiistai Tasty Tuesdayn, jossa hyvän ruoan ystävät pääsevät testaamaan ajankohtaisia makuja. Lisäksi Stockmann Gastron tai Stockmann Stylen jäsenille järjestetään vuoden aikana kursseja ja tapahtumia.

Stockmann Gastro ja Stockmann Style löytyvät myös sosiaalisesta mediasta. Lisää siis seurantaan ja suosikkeihisi #stockmanngastro ja #stockmannstyle!
Liity mukaan, niin saat ajankohtaisia sähköposteja* sinua kiinnostavista aiheista ja kutsuja tapahtumiin

LIITY TÄSTÄ »

Jäseneksi voit liittyä vaikka saman tien, tai ilmoittaudu mukaan tavaratalojen palvelupisteissä.

*Liittymällä heimoon annat Stockmannille luvan lähettää sinulle suunnattua markkinointia sähköpostitse.