Pysäköintietu

Tunti ilmaista pysäköintiä kanta-asiakkaille

Parkkeeraa helpoille ostoksille! Tehdessäsi yli 30 euron kertaostoksen, hyvitämme tunnin pysäköinnin hinnan Stockmann Q-Parkissa Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun tavarataloissa. Näytä pysäköintilipukkeesi ja Reward-tason kanta-asiakaskorttisi ostosten yhteydessä kodin, muodin tai kosmetiikan kassalla, niin saat edun käyttöösi.

Etu on voimassa Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun tavarataloissa. Etua ei voi yhdistää First- ja Exclusive- tasojen kanta-asiakkaiden pysyvään pysäköintietuun.

Katso edun ehdot ja rajaukset

 

LUE LISÄÄ PYSÄKÖINNISTÄ:

Helsinki  Tampere  Turku

 

3 tuntia ilmaista pysäköintiä Tapiolassa

Nyt saat kolme tuntia ilmaista pysäköintiä Ainoan kauppakeskuksen Tapiola Parkissa. Lataa Ainoa- ja Taskuparkki-sovellukset, niin saat edun käyttöösi!

Käyttäessäsi sovellusta rekisterinumerosi tunnistetaan puomilla, joten sinun ei tarvitse käydä lainkaan maksuautomaatilla.

 

LUE LISÄÄ PYSÄKÖINNISTÄ:

Tapiola

LATAA AINOA-SOVELLUS

       

LATAA TASKUPARKKI-SOVELLUS

       

 

 

Kysymyksiä ja vastauksia pysäköintiedusta

Olen Reward-tason asiakas. Miten saan kampanjaedun?

 • Pyydä etua kassalla myyjältä ennen kuin maksat ostoksesi. Esitä samalla kanta-asiakaskorttisi sekä Stockmannin Q-Park -parkkihallin parkkilipuke. Myyjä antaa 1 tunnin pysäköintimaksua vastaavan alennuksen yli 30 euron ostoksesta. Edun saa Helsingin tavaratalossa, Turussa ja Tampereella.

Miksi en voi yhdistää kuitteja (esim. 15 € kuitti + 15 € kuitti) ja saada viimeisestä kuitista parkkietua?

 • Etu annetaan vain yli 30 euron kertaostoksesta. Edun käyttömääriä seurataan ja siksi kuittien yhdistäminen ei ole mahdollista.

Unohdin pyytää parkkietua ennen maksua. Voinko saada edun jälkikäteen?

 • Etua ei voi saada jälkikäteen. Tunnin pysäköinnin hintaa vastaava etu (alennus) annetaan myyntitapahtuman yhteydessä ostosta ja etu kirjautuu kuitille, eikä etua siksi ole mahdollista antaa jälkikäteen.

Mitä minun tarvitsee tehdä parkkihallissa edun saamiseksi?

 • Muista ottaa parkkilipuke mukaasi, jotta voit näyttää sen kassalla myyjälle ennen ostostesi maksamista! Poistuessasi maksat vain pysäköintimaksun normaalisti – etu annetaan kassalla eikä vaikuta parkkihallista poistumiseen.

Miksi parkkietu on eri suuruinen Helsingin keskustassa, Turussa ja Tampereella?

 • Tunnin pysäköinti eri talojen Q-Park -parkkihalleissa on erihintainen. Siitä syystä myös etu on eri taloissa eri summan arvoinen.

Voinko saada edun kumppaneiden (esim. Herkun) ostoksista?

 • Edun voi saada ainoastaan Stockmannin kassoilla maksetuista ostoista. Kassat, joilta edun saa, on merkitty erikseen. Esimerkiksi Herkun ostoksista ei voi saada kampanjaetua.

Olen First-/Exclusive-asiakas, saanko kaksi tuntia ilmaista parkkia?

 • First- ja Exclusive-asiakkaiden 1h pysäköintietu pysyy entisellään. Kampanjaetu on suunnattu ainoastaan Reward-tason asiakkaille. First-/Exclusive-asiakas ei voi hyödyntää kampanjaetua.

 

Pysäköintiedun ehdot ja rajaukset

 • Alennus myönnetään yli 30 euron kertaostoksesta. Edun saa vain kassoilta, joilla on asiasta kertova kyltti. Etua ei voi saada pienempien ostosten kuitteja yhdistämällä.
 • Edun saa vain pysäköintilipukkeen esittämällä. Jos asiakas maksaa parkin jo etukäteen, halliin saapuessaan, eikä näin ollen saa parkkilipuketta, etua ei myönnetä.
 • Edun saa vain samana päivänä päivätyllä lipukkeella. Lipukkeen on oltava kyseisen tavaratalon Stockmann Q-Parkista.
 • Edun saa kerran/pysäköintilipuke.
 • Alennuksen määrä vastaa yhden tunnin pysäköintimaksua kunkin kampanjaan kuuluvan tavaratalon Q-Park-parkkihallissa. Edun suuruus on Helsingin keskustassa 7 €, Turussa 3 € ja Tampereella 2,60 €.
 • Alennuksen saa ainoastaan siitä kuitista, jonka yhteydessä asiakas pyytää alennusta. Alennusta ei voida myöntää jälkikäteen.
 • Etu on tarkoitettu vain Reward-tason kanta-asiakkaille. Exclusive- ja First-tasojen kanta-asiakkailla on oma pysäköintietunsa, johon tätä etua ei voi yhdistää.