Pysäköintietu

PÅ SVENSKA

Kanta-asiakkaiden uudistunut pysäköintietu 

Parkkeeraa helpoille ostoksille! Uudistuneessa kanta-asiakasohjelmassa tasojen 3–6 kanta-asiakkaat saavat 1 h pysäköintiä vastaavan edun yli 20 euron ostoksesta. Edun saat Stockmann-tavaratalojen kassoilta ostoksesi yhteydessä esittämällä parkkilipukkeesi ja kanta-asiakaskorttisi MyStockmann-sovelluksesta. Edun osuus vähennetään ostoksesi loppusummasta. Saat pysäköintiedun saman päivän aikana.

Etu on voimassa Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun Aimo Parkeissa (aiemmin Q-Park). Etu ei koske Akateemisen Kirjakaupan eikä Alkon ostoksia. Voit käyttää edun kerran yhtä pysäköintikertaa kohti.

 

LUE LISÄÄ PYSÄKÖINNISTÄ:

Helsinki  Tampere  Turku

 

Pysäköintietu Food Market Herkusta

MyStockmann-sovelluksesta löydät yhden tunnin pysäköintiedun Food Market Herkusta kanta-asiakastasoilla 3–6.

Saat pysäköintiedun Helsingissä ja Turussa 50 euron kertaostoksesta. Voit käyttää edun kerran yhtä pysäköintikertaa kohti.

 

Lue lisää Food Market Herkun eduista

 

2 tuntia ilmaista pysäköintiä Tapiolassa

Nyt saat kaksi tuntia ilmaista pysäköintiä Ainoan kauppakeskuksen Tapiola Parkissa. Lataa Ainoa- ja Taskuparkki-sovellukset, niin saat edun käyttöösi!

Käyttäessäsi sovellusta rekisterinumerosi tunnistetaan puomilla, joten sinun ei tarvitse käydä lainkaan maksuautomaatilla.

LUE LISÄÄ PYSÄKÖINNISTÄ:

Tapiola

LATAA AINOA-SOVELLUS

       

LATAA TASKUPARKKI-SOVELLUS

       

 

 

Kysymyksiä ja vastauksia pysäköintiedusta

Miten pysäköintietu muuttuu?
Pysäköintietu muuttuu ostoperusteiseksi ja sen saavat kanta-asiakkaat tasolta 3 alkaen. Saat yli 20 euron ostoksesta tunnin pysäköintiä vastaavan alennuksen Helsingin keskustan, Tampereen sekä Turun tavaratalojen kassoilta. Etu koskee näiden tavaratalojen yhteydessä olevia Aimo Park -pysäköintilaitoksia (ent. Q-Park). Asiakas saa edun kassalla pyytämällä ja hänen tulee esittää MyStockmann-sovelluksesta kanta-asiakaskorttinsa sekä parkkilipuke ennen maksamista.

Miksi pysäköintietu muuttuu?
Kanta-asiakasohjelmamme uudistuksen yhteydessä uudistamme myös ohjelman edut, mukaan lukien pysäköintiedut, ja etuja on jatkossa enemmän kuin ennen.
Stockmannin yhteydessä sijaitseva Aimo Park –pysäköintihalli (ent. Q-Park) sijaitsee Helsingin kantakaupungin ytimessä ja parhaalla paikalla, jossa pysäköinti on maksullista lähes kaikilla kaduilla työpäivinä ja liikekeskustan kaduilla myös lauantaisin. Olemme yhtenäistäneet käytäntöjämme muiden keskustassa toimivien yritysten kanssa. Myös Turussa ja Tampereella pysäköintihallit sijaitsevat ydinkeskustan alueella.Kesällä yhtenäistimme kauppakeskuksissa toimivien tavaratalojemme pysäköintietukäytäntöjä.
Lähtökohtaisesti haluamme uudistetussa ohjelmassa tarjota edut nimenomaan tavarataloissa asioiville uskollisille kanta-asiakkaillemme.Näin pystymme tarjoamaan edun laajemmalle joukolle kanta-asiakkaita, eikä kerran ansaittu etu myöskään poistu vaikka asioinnissa tulisi tilapäisiä katkoksia. Uudistettu kanta-asiakkuuson elinikäinen, eikä tasolta voi enää pudota alemmalle.

Miten saan uuden pysäköintiedun?
Pyydä etua kassalla myyjältä ennen kuin maksat ostoksesi. Esitä samalla kanta-asiakaskorttisi MyStockmann-sovelluksesta sekä Stockmannin Aimo Parkin (ent. Q-Park) parkkilipuke. Myyjä antaa yhden tunnin pysäköintimaksua vastaavan alennuksen yli 20 €kerta-ostoksesta. Edun saa Helsingin keskustan, Turun ja Tampereen tavarataloissa.

En käytä MyStockmann-sovellusta. Saanko edun silti?
Kyllä saat. Esitä kanta-asiakaskorttisi kassalla ja myyjä tarkistaa tasosi tasohakusivulta

Jos ostan 40 eurolla, saanko kaksi tuntia ilmaista parkkiaikaa?
Et voi saada yhdestä ostoksesta kahden tunnin etua.

Saako First-tai Exclusive -kortilla vielä parkkiedun automaattisesti parkkihallissa?
Ei saa. 21.10. alkaen tunnin pysäköintiä vastaavan alennuksen saa ostoksen yhteydessä Stockmannin kassoilla.

Saako parkkiedun, jos käyttää Tasku-sovellusta?
Kyllä. Asiakkaan tulee silloin näyttää kanta-asiakaskorttinsa sekä parkkilippu Tasku-sovelluksesta ennen maksamista.

Unohdin pyytää alennuksen kassalla. Saanko alennuksen jälkikäteen?
Valitettavasti emme voi antaa alennusta jälkikäteen. Tunnin pysäköinnin hintaa vastaava etu annetaan myyntitapahtuman yhteydessä ostosta ja etu kirjautuu kuitille, eikä etua ole siksi mahdollista antaa jälkikäteen.

Miksi en voi yhdistää kuitteja (esim. 10 €:n kuitti + 10 €:n kuitti) ja saada viimeisestä kuitista parkkietua?
Etu annetaan vain 20 euron kertaostoksesta. Edun käyttömääriä seurataan ja siksi kuittien yhdistäminen ei ole mahdollista.

Enkö saa mitään parkkietua, jos olen tasoilla 1 tai 2? Ja mitä parkki silloin minulle maksaa?
Parkkietu on vain tasojen 3-6 kanta-asiakkaille. Tasojen 1 ja 2 kanta-asiakkaille pätevät Aimo Parkin normaalit pysäköintihinnat (tällä hetkellä (10/2019) 1 h pysäköintiä HT:ssa7 €, Turussa 3 €ja Tampereella 2,60 €).