First-asiakkuus

Stockmann First -asiakkaat saavat aina nauttia parhaasta, mitä Stockmannilla on tarjota. Kaikkien jo olemassa olevien kanta-asiakasetujen ja Exclusive-etujen lisäksi First-asiakkaat saavat lisäetuja – pientä ylellisyyttä unohtamatta.

Stockmann First -asiakkaaksi pääsee keskittämällä ostojaan Stockmannille niin, että vuosittainen ostokertymä ylittää 5.000 euroa. First-asiakkuus on voimassa kolme vuotta kerrallaan.

Stockmann MasterCard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella kartutat ostokertymääsi tuplavauhdilla Stockmann-tavarataloissa ja ostokertymä karttuu myös muualla kuin Stockmann-yksiköissä tehdyistä ostoksista vuoden 2018 alusta alkaen.

 

First-tason etuja

Etuja tavaratalojen kahviloista

Pysähdy kahville ostosten lomassa – nyt saat First-kortillasi etuja kahvilakumppaneilta! Näytä korttiasi kahvilaostoksen yhteydessä, niin saat edut käyttöösi.

Katso kahvilaetusi tästä

 

Stockmann Magazine kotiin postitettuna

Kolme kertaa vuodessa Stockmann Magazine -lifestyle-lehti kotiin postitettuna! Stockmann Magazine ilmestyy maaliskuussa, syyskuussa ja marraskuussa.

 

Verkkotilauksille ilmainen postitoimitus

First-kanta-asiakkaat saavat verkkokaupan tilauksilleen 6,90 euron arvoisen postitoimituksen veloituksetta

 

First -ostospäivä

Järjestämme kaksi kertaa vuodessa First-ostospäivät, jolloin First-tason kanta-asiakas saa 20 %:n alennuksen verkossa ja tavarataloissa valitsemanaan päivänä. Vuoden 2019 First-ostospäivien ajankohdat vahvistuvat myöhemmin, ja lähetämme niihin henkilökohtaiset kutsut.

Katso ostospäivän ehdot

 

Henkilökohtaista varainhoitoa ja ostamisen vapautta

Nordea tarjoaa Stockmann First -asiakkaille henkilökohtaista palvelua varallisuuden hoitoon liittyvissä asioissa. First-asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan Nordean Private Banking- tai Premium-palveluihin, tarpeidensa ja sijoitusvarallisuutensa määrästä riippuen. Perusteellisen kartoituksen jälkeen asiakas saa asiantuntijan laatiman suunnitelman varallisuutensa hoitoon.

 

Stockmann First Lounge

First Lounge on sulkeutunut 1.9. – pysy kuulolla uudistetuista eduista!

Uudistamme Stockmannin kanta-asiakasohjelmaa, ja tässä yhteydessä First Lounge on suljettu. Tavaratalojemme kahvilakumppanit tarjoavat jatkossakin First-asiakkaille etuja. Kerromme uudistuksista myöhemmin lisää – pysy kuulolla!

 

Yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja

Katso kaikki yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut täältä »