First-asiakkuus

Stockmann First -asiakkaat saavat aina nauttia parhaasta, mitä Stockmannilla on tarjota. Kaikkien jo olemassa olevien kanta-asiakasetujen ja Exclusive-etujen lisäksi First-asiakkaat saavat lisäetuja – pientä ylellisyyttä unohtamatta.

Stockmann First -asiakkaaksi pääsee keskittämällä ostojaan Stockmannille niin, että vuosittainen ostokertymä ylittää 5.000 euroa. First-asiakkuus on voimassa kolme vuotta kerrallaan.

Stockmann MasterCard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella kartutat ostokertymääsi tuplavauhdilla Stockmann-tavarataloissa ja ostokertymä karttuu myös muualla kuin Stockmann-yksiköissä tehdyistä ostoksista vuoden 2018 alusta alkaen.

 

First-tason etuja

Uutta! Etuja tavaratalojen kahviloista

Pysähdy kahville ostosten lomassa – nyt saat First-kortillasi etuja kahvilakumppaneilta! Näytä korttiasi kahvilaostoksen yhteydessä, niin saat edut käyttöösi.

Katso kahvilaetusi tästä

 

Stockmann Magazine kotiin postitettuna

Kolme kertaa vuodessa Stockmann Magazine -lifestyle-lehti kotiin postitettuna! Stockmann Magazine ilmestyy maaliskuussa, syyskuussa ja marraskuussa.

 

Stockmann First Lounge

Helsingin keskustan tavaratalon seitsemännestä kerroksesta löytyy Stockmann First Lounge, jossa First-asiakkaat voivat pistäytyä milloin tahansa tavaratalon aukioloaikoina. First Loungessa voi levähtää hetken, lukea päivän lehdet, pistäytyä netissä, nauttia virvokkeita tai kysyä lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

First Loungen viihtyisyydestä ja toimivuudesta vastaa Stockmann First -asiakasvastaava Satu Peltola, joka palvelee First-asiakkaita yhdessä tiiminsä kanssa aina tavaratalon aukioloaikoina joko First Loungessa Helsingin keskustan tavaratalossa, puhelimitse tai sähköpostitse. Heiltä First-asiakkaat voivat kysyä lisätietoja kaikista First-asiakkuuteen liittyvistä asioista sekä Stockmann-tavaratalojen tuotteista ja palveluista.

Stockmann First Lounge, avoinna tavaratalon aukioloaikoina.
Yhteys puhelimitse 09 121 4321
sähköpostitse first@stockmann.com

Alle 18-vuotiaat First-asiakkaat ovat tervetulleita First Loungeen vain huoltajan seurassa.

 

Verkkotilauksille ilmainen postitoimitus

First-kanta-asiakkaat saavat verkkokaupan tilauksilleen 6,90 euron arvoisen postitoimituksen veloituksetta

 

First -ostospäivä

Järjestämme kaksi kertaa vuodessa First-ostospäivät, jolloin First-tason kanta-asiakas saa 20 %:n alennuksen verkossa ja tavarataloissa valitsemanaan päivänä. Vuoden 2019 First-ostospäivien ajankohdat vahvistuvat myöhemmin, ja lähetämme niihin henkilökohtaiset kutsut.

Katso ostospäivän ehdot

 

Henkilökohtaista varainhoitoa ja ostamisen vapautta

Nordea tarjoaa Stockmann First -asiakkaille henkilökohtaista palvelua varallisuuden hoitoon liittyvissä asioissa. First-asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan Nordean Private Banking- tai Premium-palveluihin, tarpeidensa ja sijoitusvarallisuutensa määrästä riippuen. Perusteellisen kartoituksen jälkeen asiakas saa asiantuntijan laatiman suunnitelman varallisuutensa hoitoon.

Stockmann First Mastercard -kortin käyttöön liittyy entistä enemmän vapautta ja joustavuutta, sillä kortille voi hakea jopa 25 000 euron luottorajaa. Kaikkien rinnakkaiskorttien luottorajan voi edelleen määritellä erikseen.

Kortilla ei ole avaus- eikä vuosimaksua. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 15,69 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (06/2018) + 10,0 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 3,50 euroa. Stockmann First Mastercard -kortin luottoraja on 500–25 000 euroa. Stockmann Mastercard on Nordea Rahoitus Suomi Oy:n myöntämä jatkuva luotto, joka on voimassa toistaiseksi.

 

Yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja

Katso kaikki yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut täältä »