First-asiakkuus

Stockmann First -asiakkaat saavat aina nauttia parhaasta, mitä Stockmannilla on tarjota. Kaikkien jo olemassa olevien kanta-asiakasetujen ja Exclusive-etujen lisäksi First-asiakkaat saavat lisäetuja – pientä ylellisyyttä unohtamatta.

Stockmann First -asiakkaaksi pääsee keskittämällä ostojaan Stockmannille niin, että vuosittainen ostokertymä ylittää 5.000 euroa. First-asiakkuus on voimassa kolme vuotta kerrallaan.

Stockmann MasterCard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella kartutat ostokertymääsi tuplavauhdilla Stockmann-tavarataloissa ja ostokertymä karttuu myös muualla kuin Stockmann-yksiköissä tehdyistä ostoksista vuoden 2018 alusta alkaen.

 

First-tason etuja

Uutta! Etuja tavaratalojen kahviloista

Pysähdy kahville ostosten lomassa – nyt saat First-kortillasi etuja kahvilakumppaneilta! Näytä korttiasi kahvilaostoksen yhteydessä, niin saat edut käyttöösi.

Katso kahvilaetusi tästä

 

Stockmann Magazine kotiin postitettuna

Kolme kertaa vuodessa Stockmann Magazine -lifestyle-lehti kotiin postitettuna! Stockmann Magazine ilmestyy maaliskuussa, syyskuussa ja marraskuussa.

 

Stockmann First Lounge

Helsingin keskustan tavaratalon seitsemännestä kerroksesta löytyy Stockmann First Lounge, jossa First-asiakkaat voivat pistäytyä milloin tahansa tavaratalon aukioloaikoina. First Loungessa voi levähtää hetken, lukea päivän lehdet, pistäytyä netissä, nauttia virvokkeita tai kysyä lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

First Loungen tiimi palvelee First-asiakkaita aina tavaratalon aukioloaikoina joko First Loungessa Helsingin keskustan tavaratalossa tai puhelimitse. First-asiakkaana voit kysyä lisätietoja kaikista First-asiakkuuteen liittyvistä asioista sekä Stockmann-tavaratalojen tuotteista ja palveluista.

Alle 18-vuotiaat First-asiakkaat ovat tervetulleita First Loungeen vain huoltajan seurassa.

Stockmann First Lounge, avoinna tavaratalon aukioloaikoina, puh. 09 121 4321.

 

Verkkotilauksille ilmainen postitoimitus

First-kanta-asiakkaat saavat verkkokaupan tilauksilleen 6,90 euron arvoisen postitoimituksen veloituksetta

 

First -ostospäivä

Järjestämme kaksi kertaa vuodessa First-ostospäivät, jolloin First-tason kanta-asiakas saa 20 %:n alennuksen verkossa ja tavarataloissa valitsemanaan päivänä. Vuoden 2019 First-ostospäivien ajankohdat vahvistuvat myöhemmin, ja lähetämme niihin henkilökohtaiset kutsut.

Katso ostospäivän ehdot

 

Henkilökohtaista varainhoitoa ja ostamisen vapautta

Nordea tarjoaa Stockmann First -asiakkaille henkilökohtaista palvelua varallisuuden hoitoon liittyvissä asioissa. First-asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan Nordean Private Banking- tai Premium-palveluihin, tarpeidensa ja sijoitusvarallisuutensa määrästä riippuen. Perusteellisen kartoituksen jälkeen asiakas saa asiantuntijan laatiman suunnitelman varallisuutensa hoitoon.

Stockmann First Mastercard -kortin käyttöön liittyy entistä enemmän vapautta ja joustavuutta, sillä kortille voi hakea jopa 25 000 euron luottorajaa. Kaikkien rinnakkaiskorttien luottorajan voi edelleen määritellä erikseen.

Kortilla ei ole avaus- eikä vuosimaksua. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 15,69 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (06/2018) + 10,0 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 3,50 euroa. Stockmann First Mastercard -kortin luottoraja on 500–25 000 euroa. Stockmann Mastercard on Nordea Rahoitus Suomi Oy:n myöntämä jatkuva luotto, joka on voimassa toistaiseksi.

 

Yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja

Katso kaikki yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut täältä »