First-asiakkuus

Hyödynnä First-asiakkaan ostoskuukausi

Tarjoamme First-asiakkaille marraskuussa yhden vapaavalintaisen päivän, jolloin myönnämme 15 %:n alennuksen muodin, kodin ja kosmetiikan osastojen normaalihintaisista tuotteista. Etu koskee myös tiettyjen tavarataloissa toimivien yhteistyökumppaneiden tuotevalikoimaa. Etu ei koske Herkkua.

Lista First-ostoskuukauteen osallistuvista kumppaneista »

 

Stockmann First -asiakkaat saavat aina nauttia parhaasta, mitä Stockmannilla on tarjota. Kaikkien jo olemassa olevien kanta-asiakasetujen ja Exclusive-etujen lisäksi First-asiakkaat saavat entistä enemmän henkilökohtaista palvelua, yksilöllisiä ratkaisuja ja arvokkaita lisäetuja – pientä ylellisyyttä unohtamatta.

Stockmann First -asiakkaaksi pääsee keskittämällä ostojaan Stockmannille niin, että vuosittainen ostokertymä ylittää 5.000 euroa. First-asiakkuus on voimassa kolme vuotta kerrallaan. Vuosiostoiksi luetaan Stockmannin kanta-asiakaskortilla ja Stockmann MasterCard -kortilla Stockmann-yksiköissä (Stockmann-tavaratalot ja verkkokauppa stockmann.com) rekisteröidyt ostot.

Vuosiostoiksi ei lueta Stockmannilta ostettuja Veikkauksen rahapelejä tai arpoja, Western Unionin rahanlähetyspalvelua, Vehon autoja tai huoltosopimuksia (koskee myös Hullujen Päivien autotarjouksia), Finnairin lentolippuja eikä Stockmannin osakemerkintöjä. Ostokset Stockmann-tavarataloissa toimivien yhteistyökumppaneiden osastoilla luetaan vuosiostoiksi vain, jos kumppani käyttää Stockmannin kassajärjestelmää.

Wolt-toimituspalvelun kautta tehdyt Herkun ostokset eivät kerrytä kanta-asiakkaan ostokertymää, eikä niitä lasketa mukaan Herkun etusetelikertymään.
Luettelo yhteistyökumppaneista, joilla tehdyt ostot kartuttavat vuosiostokertymää »

 

Herkun ostoksilla lisää etuja!

300 euron ostoksista kuukauden aikana Stockmann Herkussa saat aina 10 euron etusetelin, jonka voit käyttää yli 50 euron arvoiseen normaalihintaiseen kertaostokseen millä osastolla tahansa. Kertaostos voi koostua useammasta tuotteesta.

Ostot rekisteröityvät Exclusive- tai First-kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Etusetelin saat jokaista kuukauden aikana käyttämääsi 300 euroa kohden. Etuseteleitä voit ansaita joka kuukausi.

Lue lisää edusta rajauksineen »

 

Stockmann First Lounge

Helsingin keskustan tavaratalon seitsemännestä kerroksesta löytyy viihtyisä Stockmann First Lounge, jossa First-asiakkaat voivat pistäytyä milloin tahansa tavaratalon aukioloaikoina. First Loungessa voi levähtää hetken, lukea päivän lehdet, pistäytyä netissä, nauttia virvokkeita tai kysyä lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. First Loungessa järjestetään myös asiantuntijatilaisuuksia erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Stockmann First -asiakaspäällikkö vastaa First Loungen viihtyisyydestä ja toimivuudesta.

Stockmann First Lounge, avoinna tavaratalon aukioloaikoina.
Yhteys puhelimitse 09 121 4321
sähköpostitse first@stockmann.com

Alle 18-vuotiaat First-asiakkaat ovat tervetulleita First Loungeen vain huoltajan seurassa.

 

Asiantuntijapalveluita

Stockmann First -asiakasvastaava Satu Peltola ja hänen hänen tiiminsä ovat First-asiakkaiden palveluksessa aina tavaratalon aukioloaikoina joko First Loungessa Helsingin keskustan tavaratalossa, puhelimitse tai sähköpostitse. Heiltä First-asiakkaat voivat kysyä lisätietoja kaikista First-asiakkuuteen liittyvistä asioista sekä Stockmann-tavaratalojen tuotteista ja palveluista.

 

Oma Stockmann First -ostospäivä

First-tason kanta-asiakkaat voivat valita yhdessä ennalta määrätyssä kuussa itselleen parhaiten sopivan ostospäivän, jolloin lähes kaikista tavaratalossa ja Stockmann-verkkokaupassa myytävistä normaalihintaisista tuotteista saa 15 %:n edun. Kuukausi ilmoitetaan First-kanta-asiakkaille etukäteen kirjeitse. Tämän lisäksi First-asiakkaat saavat 15 %:n edun erikseen määriteltynä First- ja Exclusive-asiakkaiden ostospäivänä kerran vuodessa.

 

Palveluita sekä ilmainen kotiinkuljetus Herkun tilauspalvelusta

Stockmann First -asiakkailla on käytettävissään entistä enemmän asiantuntijapalveluja veloituksetta. Stockmann Exclusive -asiakkaat ovat oikeutettuja muotineuvojan palveluun maksutta – First-asiakkaat saavat lisäksi sisustussuunnittelijan palvelut sekä Helsingin keskustan tavaratalosta ostettujen huonekalujen kokoamispalvelun veloituksetta. Huonekalujen kokoamispalvelu on saatavilla vain pääkaupunkiseudulla. Myös Stockmannilta ostettujen uusien vaatteiden housunlahkeiden ja hameenhelmojen pidennys ja lyhennys on ilmaista. Etu ei koske hääpukuja, turkiskorjauksia eikä pikaompelua.

First-asiakkaat ovat oikeutettuja kahdesti vuodessa ilmaiseen kotiinkuljetukseen Helsingin keskustan Herkun tilauspalvelusta Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueelle.

 

Henkilökohtaista varainhoitoa ja ostamisen vapautta

Nordea tarjoaa Stockmann First -asiakkaille henkilökohtaista palvelua varallisuuden hoitoon liittyvissä asioissa. First-asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan Nordean Private Banking- tai Premium-palveluihin, tarpeidensa ja sijoitusvarallisuutensa määrästä riippuen. Perusteellisen kartoituksen jälkeen asiakas saa asiantuntijan laatiman suunnitelman varallisuutensa hoitoon.

Stockmann First MasterCard -kortin käyttöön liittyy entistä enemmän vapautta ja joustavuutta, sillä kortille voi hakea jopa 25 000 euron luottorajaa. Kaikkien rinnakkaiskorttien luottorajan voi edelleen määritellä erikseen.

Kortilla ei ole avaus- eikä vuosimaksua. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 16,14 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (01/2015) + 10,08 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 3,50 euroa. Stockmann First MasterCard -kortin luottoraja on 500–25 000 euroa. Stockmann MasterCard on Nordea Rahoitus Suomi Oy:n myöntämä jatkuva luotto, joka on voimassa toistaiseksi.

 

Yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja

Katso kaikki yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut täältä »