Exclusive-asiakkuus

Stockmann Exclusive -asiakkaaksi pääsee keskittämällä ostojaan Stockmannille niin, että kalenterivuoden ostokertymä ylittää 2500 euroa. Exclusive-asiakkuus on voimassa kolme vuotta kerrallaan. Stockmann MasterCard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella kartutat ostokertymääsi tuplavauhdilla Stockmann-tavarataloissa ja ostokertymä karttuu myös muualla kuin Stockmann-yksiköissä tehdyistä ostoksista.

 

Exclusive-asiakkaan edut

 

Sisäänpääsy Hulluille Päiville ennen muita

Hulluttelemaan kaikessa rauhassa ennen muita asiakkaita! Exclusive-tason asiakkaat pääsevät Hullujen Päivien avajaispäivänä tavarataloon ostoksille jo puoli tuntia muita ennen.

 

Kanta-asiakkaan etuvihko kotiin toimitettuna

Kanta-asiakkaan etuvihko ilmestyy 5 kertaa vuodessa. Exclusive-tason asiakkaat saavat vihkon kotiin postitettuna.

 

Tunti pysäköintiä ilmaiseksi

Exclusive-asiakkaat saavat ensimmäisen tunnin pysäköintiä ilmaiseksi Stockmann Q-Parkissa  Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun tavaratalojen yhteydessä tavaratalojen aukioloaikoina.

 

Etua muotipalvelusta ja ompelupalvelusta

Exclusive-asiakkaanamme voit käyttää maksutta muotineuvojamme palveluja. Exclusive-asiakkaat saavat myös Stockmannilta ostamiensa uusien vaatteiden housunlahkeiden sekä hameenhelmojen pidennyksen ja lyhennyksen veloituksetta kuittia vastaan.

Etu ei koske hääpukuja, turkiskorjauksia eikä pikaompelua (pk-seutu).

 

 

Yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja

Lue lisää yhteistyökumppaneidemme tarjoamista eduista »