Kanta-asiakkuuden tasot

Kanta-asiakasedut uudistuivat

Uudistimme kanta-asiakasetujamme entistäkin palkitsevimmiksi. Lisäsimme uusia etuja ja nopeutimme tasolta seuraavalle siirtymistä.

Vuosittaisten ostostesi summa määrittelee, minkä tasoiseen kanta-asiakkuuteen etuineen olet oikeutettu. Seuraavaan tasoon sisältyvät myös aiemman tason edut. Saat seuraavan tason edut käyttöösi heti vuosiostosten määrän ylittyessä, ja uusi korttisi toimitetaan sinulle postitse. Nautit saavutetun tason eduista kolmen vuoden ajan seuraavaan tasotarkistukseen asti.

Päivitämme kanta-asiakkuutesi Exclusive-asiakkuudeksi heti, kun vuosittaiset kanta-asiakaskortille rekisteröidyt ostoksesi ylittävät 2500 euroa, First-asiakastasolle pääset vuosiostoskertymän ylittäessä 5000 euroa.

 

Tuplavauhdilla seuraavalle etutasolle

Pääset uudelle etutasolle tuplasti nopeammin, kun maksat tavaratalo-ostoksesi Stockmann Mastercard -kortin maksuajalla tai luotolla. Käyttäessäsi maksuaika- tai luotto-ominaisuutta kerrytät ostoskertymää perusnopeudella myös tavaratalojen ulkopuolella.

Lue lisää Stockmann Mastercardista

 

Varmista, että sähköiset etusetelit löytävät luoksesi

Olemme siirtyneet paperisista alennusseteleistä sähköisiin etuviesteihin. Tilaamalla uutiskirjeen ja päivittämällä yhteystietosi varmistat, että kuulet eduista ensimmäisten joukossa. Löydät edut myös Stockmann-sovelluksesta, jonka lataat App Storesta tai Google Playstä.

Lue lisää ja lataa sovellus

 

Kanta-asiakastasot

Reward-asiakkuus

Reward-tason kanta-asiakkaana saat nauttia vain kanta-asiakkaille suunnatuista tuotetarjouksista ja -eduista, kutsuista tapahtumiin sekä yhteistyökumppaneidemme eduista. Muista näyttää korttiasi aina ostoksia tehdessäsi. Korttia näyttämällä kartutat myös Exclusive-asiakkuuteen vaadittavaa ostokertymää.

 

Exclusive-asiakkuus

Exclusive-tason kanta-asiakas saa nauttia lisäetuina mm. kanta-asiakasvihkon kotiin postitettuna, sisäänpääsyn Hulluille Päiville ennen muita asiakkaita sekä muotineuvojan palvelut veloituksetta.

Lue lisää Exclusive-asiakkaan eduista

 

First-asiakkuus

First-tason kanta-asiakas saa edellisten tasojen etujen lisäksi Stockmann Magazinen kotiin postitettuna, First Loungen palvelut Helsingin tavaratalossa ja ilmaisen postitoimituksen verkkokaupan tilauksille.

Lue lisää First-asiakkaan eduista

 

EDUT KANTA-ASIAKKUUDEN ERI TASOILLA 2018

Kanta-asiakkuus kannattaa sitä enemmän, mitä enemmän keskität ostoksiasi Stockmannille.

 

 

Etuja Herkusta

Stockmannin kanta-asiakkaana saat myös Herkusta rahanarvoisia etuja.

Edut Stockmann Herkussa