Jouluisia tapahtumia kanta-asiakkaille

Vuoden parhaaseen juhla-aikaan tarjolla on myös paljon hienoja tapahtumia, joista kiinnostavimpiin olemme valinneet upeita etuja kanta-asiakkaillemme. Vietä lumoava oopperailta Taikahuilun seurassa, lähde fiilistelemään Ultra Bran areenakeikalle tai virittäydy tunnelmaan upeissa kuoroesityksissä. Vai miten olisi jääkiekon juhlaottelu Stadin taivaan alla?

 

LIPUT SAAT PALVELUPISTEISTÄ

Etuhintaiset liput ovat myynnissä ainoastaan tavaratalojen palvelupisteissä. Lippuja on myynnissä rajoitetusti.

Helsingin keskusta 8. krs
Helsinki Itis –1 krs
Tapiola 1. krs

 

Jumbo 2. krs
Tampere 3. krs
Turku 3. krs

 

Vietä lumoava ilta Kansallisoopperassa

Animaatiota ja eläviä laulajia yhdistävä huikean hauska toteutus Mozartin Taikahuilusta on kerännyt ylistävät arviot kaikkialla. Tule Oopperataloon nauttimaan elämyksestä!

Lumoava ilta -paketti sisältää kaksi Taikahuilu-lippua ja käsiohjelman. Pakettihinnat ovat 13.12., 15.12., 21.12. ja 28.12. näytöksiin.

KANTA-ASIAKKAALLE
130/140 € (permannon parhaat paikat, norm. 163/183 €) tai
160/170 € (1. parvi, norm. 203/223 €).

 

Tällaista Taikahuilua et ole ennen nähnyt

Tuttu tarina Paminaa etsivästä Taminosta, Papagenaa haikailevasta Papagenosta sekä valon ja pimeyden kamppailusta nousee aivan uudelle tasolle mykkäelokuvan kultakauden hengessä. Tarina itsessään on entisellään, samoin Mozartin iki-ihana musiikki. Nyt Taikahuilun tarina etenee kuitenkin vielä entistä tiiviimmin, sillä puheosuuksien paikalla on elävää animaatiota ja tekstiä. Toteutusta varten tehty upouusi suomennos vilisee hulvattomia riimejä ja sanakäänteitä. Tämä Taikahuilu sopii täydellisesti niin koko perheelle kuin aikuisille oopperafaneille.

“Suomen kansallisoopperan Taikahuilu vei yleisön häikäisevälle fantasiamatkalle. Tyylilaji on 1920-luvun kaksiulotteinen mykkäelokuva, johon on yhdistetty aineksia 1700-luvun kuparipiirroksista nykyaikaisiin sarjakuviin.” – Helsingin Sanomat

Katso traileri