Jouluisia tapahtumia kanta-asiakkaille

Vietä lumoava ilta Kansallisoopperassa

Animaatiota ja eläviä laulajia yhdistävä huikean hauska toteutus Mozartin Taikahuilusta on kerännyt ylistävät arviot kaikkialla. Tule Oopperataloon nauttimaan elämyksestä!

Lumoava ilta -paketti sisältää kaksi Taikahuilu-lippua ja käsiohjelman. Pakettihinnat ovat 13.12., 15.12., 21.12. ja 28.12. näytöksiin Stockmannin kanta-asiakkaille 130/140 € (permannon parhaat paikat, norm. 163/183 €) tai 160/170 € (1. parvi, norm. 203/223 €).

Liput ovat myynnissä tavaratalojen palvelupisteissä. Lippuja on myynnissä rajoitetusti.

 

Tällaista Taikahuilua et ole ennen nähnyt

Tuttu tarina Paminaa etsivästä Taminosta, Papagenaa haikailevasta Papagenosta sekä valon ja pimeyden kamppailusta nousee aivan uudelle tasolle mykkäelokuvan kultakauden hengessä. Tarina itsessään on entisellään, samoin Mozartin iki-ihana musiikki. Nyt Taikahuilun tarina etenee kuitenkin vielä entistä tiiviimmin, sillä puheosuuksien paikalla on elävää animaatiota ja tekstiä. Toteutusta varten tehty upouusi suomennos vilisee hulvattomia riimejä ja sanakäänteitä. Tämä Taikahuilu sopii täydellisesti niin koko perheelle kuin aikuisille oopperafaneille.

“Suomen kansallisoopperan Taikahuilu vei yleisön häikäisevälle fantasiamatkalle. Tyylilaji on 1920-luvun kaksiulotteinen mykkäelokuva, johon on yhdistetty aineksia 1700-luvun kuparipiirroksista nykyaikaisiin sarjakuviin.” – Helsingin Sanomat

Tutustu teoksen traileriin  »

 

Valo – Tapiolan kuoron joulu

Jo perinteeksi muodostuneet Tapiolan kuoron VALO-joulukonsertit kuullaan jälleen joulukuussa Espoossa ja Helsingissä. Laskeudu joulun rauhaan kynttilöin valaistussa kirkossa lapsikuoron tulkitessa tuttuja ja harvinaisempiakin joululauluja raikkaina sovituksina.

Tapiolan kuoro on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu espoolainen lapsikuoro. Kuoro perustettiin vuonna 1963, ja se on toimintansa aikana edennyt tavallisesta suomalaisesta koulukuorosta yhdeksi kuoromaailman tunnetuimmista instrumenteista.

Kanta-asiakkaana saat liput seuraaviin konsertteihin kanta-asiakashintaan:

La 9.12. klo 18 Helsingin Vanhassa kirkossa
Pe 15.12. klo 20 Tapiolan kirkossa

Hinta Stockmannin kanta-asiakkaille 22,50 € (norm. 28 €). Etuhintaiset liput ovat myynnissä ainoastaan tavaratalojen palvelupisteissä. Lippuja on myynnissä rajoitetusti.

 

 

Ultra Bra Soundcheck + Dinner-Vip-paketti

Ultra Bra hurmasi kesällä kolmella Suomen suurimmalla festivaalilla 16 vuoden tauon jälkeen. Keikat olivat suurta yhteislaulun juhlaa, ja seuraavaksi yhteislauluhanat avataan uudelleen yhtyeen kotikaupungissa. Stockmannin kanta-asiakkaana sinulla on hieno mahdollisuus päästä nauttimaan vuoden odotetummasta areenakonsertista ainutlaatuisena VIP-vieraana.

Stockmannin kanta-asiakashintaiset VIP-liput ovat myynnissä seuraaviin konsertteihin:
Pe 15.12. klo 20:00 Hartwall Arenalla
La 16.12. klo 20:00 Hartwall Arenalla

VIP-paketin sisältö:
• Lippu erinomaisilta permantopaikoilta (istumakatsomo)
• Pääsy yhtyeen soundcheckiin
• Oma sisäänkäynti areenalle ja VIP-tilaan
• VIP-tilan käyttö ennen konserttia
• Pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin illallinen (oma pöytä VIP-tilassa, pienet seurueet saatetaan yhdistää)
• VIP-tunniste
• Naulakkopalvelut
• Live Nation Events Clubin host-palvelut

Hinta Stockmannin kanta-asiakkaille 210 € (norm. 299,50 €). Etuhintaiset liput ovat myynnissä ainoastaan tavaratalojen palvelupisteissä. Lippuja on myynnissä rajoitetusti.

Huomaathan Soundcheck + Dinner -VIP-paketin ostaneille sisäänpääsy tilaisuuteen on noin 2 tuntia ennen lipussa lukevaa oviaikaa. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan sähköpostitse ennen konserttia.

 

Ylioppilaskunnan Laulajien perinteinen joulukonsertti 2017

Joulu alkaa Ylioppilaskunnan Laulajien Perinteisestä joulukonsertista. Frakkipukuiset laulajat toivottavat yleisön tervetulleeksi kirkon ovella. Arjen kiireet unohtuvat hämärän tunnelmallisessa kirkossa ja mieli rauhoittuu kynttilänvalossa. Ohjelmistossa on rakastetuimpia joululauluja perinteisin ja raikkain sovituksin. Tule osaksi yhtä Helsingin rakastetuimmista jouluperinteistä.

Konsertin ajankohta:
Pe 8.12. klo 18:00 Agricolan kirkossa

Hinta Stockmannin kanta-asiakkaille:

• Peruslippu 21,50€ (norm. 27,50 €)
• Opiskelijat ja lapset liput 13,50€ (norm. 17,50 €)

Etuhintaiset liput ovat myynnissä ainoastaan tavaratalojen palvelupisteissä. Lippuja on myynnissä rajoitetusti.

 

Osallistu liigan suurimpiin synttäribileisiin

Helsingin IFK juhlii tänä syksynä 120-vuotista historiaansa samaan aikaan kun koko Suomi juhlistaa satavuotista itsenäisyyttään. IFK pelaa juhlaottelun itsenäisyyspäivän aattona 5.12. kello 18.30 Kaisaniemessä Stadin taivaan alla ja upea ilta odottaa kaikkia helsinkiläisiä ja jääkiekon ystäviä. Vastakkain ovat Helsingin IFK ja puolen Suomen Kärpät. Katsomossa on tilaa 18000 katsojalle ja edessä on ikimuistoinen tapahtuma.

Stockmannin kanta-asiakkaana voit ostaa lipun otteluun -15% erikoishintaan. Hyödynnä etu ja lähde matsiin kavereiden tai vaikka koko perheen kanssa.

Lipun voit ostaa Stockmannin tavaratalojen lipunmyyntipisteistä kanta-asiakaskorttiasi näyttämällä. Lippuja on myynnissä rajoitetusti.