Stockmann Roof by Ravintola Teatteri

Tule nauttimaan kesästä Helsingin parhailla näkymillä!

Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon 8. ja 9. kerrokseen on avautunut odotettu Stockmann Roof -ravintola. Ravintolan erikoisuutena on Stockmannin katolla sijaitseva terassi. 190-paikkainen terassi toimii kahdessa tasossa, joista toinen on kokonaan katettu ja toisella ylempänä sijaitsevalla tasolla voi nauttia esteettömästä auringonpaisteesta. Ravintolatoiminnasta vastaa Royal Ravintoloihin kuuluva Ravintola Teatteri, joka toimii tiloissa vuokralaisena. Ravintolan tiloissa voidaan järjestää myös yksityistilaisuuksia.

Stockmann Roof tarjoaa musiikkia, kesäisiä suosikkijuomia, virvokkeita, kahvia ja teetä sekä valikoituja ruoka-annoksia Hanko Sushin menusta.

Terassi on avoinna koko kesän ajan, sään salliessa syyskuun loppuun asti. Tavaratalon 8. kerroksessa sijaitseva ravintolatila on suurelta osin katettu ja terassia rajaa tuulelta suojaava lasitus.

Kulku terassille:

– Voit tulla päähisseillä Stockmannin tavaratalon 8:n kerroksen ravintolamaailmaan ja sieltä Hanko Sushin läpi terassille.
– Stockmann Roofille on myös oma sisäänkäynti Pohjoisesplanadilta. Voit tulla Pohjoisesplanadin puoleisen rappukäytävän (F-porras) ovesta hissillä 7. kerrokseen ja sieltä rappuja pitkin terassille seuraavaan kerrokseen. Tavaratalon sulkemisen jälkeen tämä on ainoa kulkureitti Roofille.

Ravintola on auki säävarauksella:

Ma–to klo 11–21
Pe–la klo 11–24
Su klo 12–18.

Muutokset aukioloaikoihin mahdollisia.

Puhelin: 050 3065012

Lue lisää Ravintola Teatterin sivuilta »

 

Kanta-asiakkaille Stockmann Roofilla Pullo Cielo-Proseccoa 29,00 € (norm. 39,00 €) 31.8.2017 asti.

Edun saa näyttämällä Stockmannin kanta-asiakaskorttia.