Silja Line

767x253_silja_v1

 

PYSYVÄT EDUT 2017

HELSINKI-TUKHOLMA

First-etu

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä Commodore-hytissä, chef Matti Jämsenin suunnittelema viiden ruokalajin Menu Nordic viineineen Bon Vivant -ravintolassa sekä kaksi aamiaista per henkilö Bon Vivant -ravintolassa.

Paketin hinta su–ke-lähdöillä 350 €, to- ja la-lähdöillä 400 € ja pe-lähdöillä 495 € (hinta/ hlö, kun hytissä matkustaa kaksi hlöä).

Exclusive-etu

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä DeLuxe-hytissä sekä Makuja merellä -paketti, mikä sisältää kaksi erikoisaamiaista kuohuviineineen/ henkilö, vapaavalintaisen kolmen ruokalajin illallisen Tavolatassa (aikuiset, lapsille illallisarvokupongit), Buffet-illallisen ruokajuomineen ja aikuisille lasin laivan samppanjaa Promenaden viinibaarissa.

Paketin hinta De Luxe Promenade -hytissä su–ke-lähdöillä 220 €, to- ja la-lähdöillä 250 € ja pe-lähdöillä 305 € (hinta/ hlö, kun hytissä matkustaa kaksi hlöä). Erikoishinta saatavissa myös DeLuxe -hytissä merinäköalalla.

Reward-etu

Päivä Tukholmassa -risteily Family-hytissä sekä perhepaketti, mihin sisältyy kaksi meriaamiaista ja kaksi buffet-illallista/ henkilö, yksi sisäänpääsy sauna- ja allasosastolle ja lapsille yksi neon soft drink/ hlö.

Paketin hinta su–ke-lähdöillä 499 €, to- ja la-lähdöillä 569 € ja pe-lähdöillä 699 €. Hinta voimassa, kun hytissä matkustaa kaksi aikuista ja kaksi lasta.

 

TURKU-TUKHOLMA

First-etu

23h-risteily sviitissä, brunssi ja hyttiin kuohuviiniä, suklaata sekä mansikoita. Paketin hinta la–to-lähdöillä 110 € ja pe-lähdöillä 140 € (hinta/ hlö, kun hytissä matkustaa kaksi henkilöä).

Exclusive-etu

23h-risteily A Premium -hytissä, erikoisaamiainen kuohuviineineen ja vapaavalintainen kolmen ruokalajin illallinen Grill House -ravintolassa, lounas Buffet-ravintolassa sekä juomakuponki.

Paketin hinta la–to-lähdöillä 100 € ja pe-lähdöillä 110 € (hinta/ hlö, hytissä matkustaa kaksi hlöä).

Reward-etu

23h-risteily Family-hytissä sekä perhepaketti, mikä sisältää meriaamiaisen ja buffet-illallisen/ henkilö, yhden sisäänpääsyn sauna- ja allasosastolle ja lapsille neon soft drinkin/ hlö.

Paketin hinta iltalähdöllä la–to-lähdöillä 235 € ja pe-lähdöillä 265 €. Hinta voimassa, kun hytissä matkustaa kaksi aikuista ja kaksi lasta.

 

Edut ovat voimassa 16.5.2017 asti.

Lisätietoja Silja Linen laivoista ja niiden palveluista löydät www.silja.fi

Varaukset
Puh. 0600 – 157 00 (0600-puhelut 1,75€/ vastattu puhelu + aina pvm/mpm) tai Tallink Siljan matkamyymälät Helsinki (Erottajan katu 19), Tampere (Kuninkaankatu 30) ja Turku (Aurakatu 5). Mainitse varausta tehdessäsi tuotetunnus TS109541.

Ei voimassa erikoisristeilyillä. Paikkoja rajoitetusti.