Food Market Herkku

Stockmannin kanta-asiakkaana saat myös Herkusta rahanarvoisia etuja. Tervetuloa laadukkaille ruokaostoksille täyden palvelun Herkkuun!

 

Kanta-asiakasedut vuonna 2019

 

Etuseteli: Kanta-asiakastasojen 3–6 asiakkaat saavat 300 euron kuukausiostoksista Food Market Herkussa 10 euron etusetelin. Seteli on voimassa myös Stockmannin omilla osastoilla.

Pysäköintietu: MyStockmann-sovelluksesta löydät yhden tunnin pysäköintiedun Food Market Herkusta kanta-asiakastasoilla 3-6.
Saat pysäköintiedun:
– Helsingissä ja Turussa 80 euron kertaostoksesta
– Tampereella 50 euron kertaostoksesta

Ilmainen kotiinkuljetus: Kanta-asiakastasojen 5–6 asiakkaille ilmainen kotiinkuljetus Helsingin keskustan Food Market Herkun tilauspalvelusta syksyn 2019 aikana Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueelle. Mainitse tilausta tehdessäsi, että käytät ilmaista kuljetusta. Etua ei voi käyttää joulunaluspäivien kotiinkuljetuksissa 21.– 23.12 välisenä aikana. Etu on kertaluontoinen.

Pistekertymä: Stockmannin kanta-asiakaskortille rekisteröidyt Herkku-myymälöissä tehdyt ostokset kasvattavat vuosittaista pistekertymää* ja vaikuttavat kanta-asiakkuuden tasoon.

 

*) Pistekertymää ei myönnetä S-ryhmän lahjakorteista, useimmista välitystuotteista, kuten rahapeleistä, alkoholista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä.

Food Market Herkku