Halti

NORDIC BY NATURE

Vuonna 1976 perustetun Haltin tarina sai alkunsa oivalluksesta, että nauttiakseen ulkona liikkumisesta ja retkeilystä eri sääolosuhteissa ihmiset tarvitsivat kestäviä varusteita. Nyt 40 vuotta myöhemmin olemme edelleen samalla polulla ja haluamme inspiroida ihmisiä lähtemään luontoon, juoksemaan ylös vuoren rinnettä, samoilemaan metsään ja hiihtolenkille. Olemme olemassa, jotta jokainen voisi löytää oman tapansa nauttia ulkoilusta ja kokea luonnosta kumpuavan hyvän mielen.

 

EDUT KANTA-ASIAKKAILLE

Maaliskuun ajan Halti tarjoaa Stockmannin kanta-asiakkaille –20 % ostoksen loppusummasta, kun ostat normaalihintaisen takin ja housut.

 

Lippo M -takki

Täysin uudenlainen hybriditakki miehille markkinoiden parhaimmista materiaaleista. Pintamateriaali on markkinoiden teknistä huippuosaamista edustava, tuulenpitävä ja hengittävä Pertex® Microlight. Paneeleissa kainalo-osuuksissa hengittävä ja joustava X-Stretch. Optimaalisen lämmöntunteen varmistaa Primaloft® Gold 60 -vanu, jota on sijoitettu kehon toimivuuden ehdoilla juuri oikeille paikoille! Monipuolinen takki vaativaankin aktiiviseen käyttöön kun haluat säilyttää optimaalisen lämmön ja kuivuuden tunteen.

Kaksi väriä. Koot: S–XXXL

Hinta: 149 € (189 €)

 

Lippo W -takki

Täysin uudenlainen hybriditakki naisille markkinoiden parhaimmista materiaaleista. Pintamateriaali on markkinoiden teknistä huippuosaamista edustava, tuulenpitävä ja hengittävä Pertex® Microlight. Paneeleissa kainalo-osuuksissa hengittävä ja joustava X-Stretch. Optimaalisen lämmöntunteen varmistaa Primaloft® Gold 60 -vanu, jota on sijoitettu kehon toimivuuden ehdoilla juuri oikeille paikoille! Monipuolinen takki vaativaankin aktiiviseen käyttöön kun haluat säilyttää optimaalisen lämmön ja kuivuuden tunteen.

Kaksi väriä. Koot 34–46

Hinta: 149 € (189 €)

 

Vain Helsingin keskusta, Tampere ja Turku. Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin.

 

Stockmann Helsinki City
6. krs Stockmann
Aleksanterinkatu 52 B
00100 HELSINKI
Puh: +358 40 662 0190

Stockmann Turku – Hansa
Yliopistonkatu 22, 2. krs.
20100 TURKU

Stockmann Tampere
Hämeenkatu 4, 3 krs.
33100 TAMPERE