Halti

Nordic by Nature

Vuonna 1976 perustetun Haltin tarina sai alkunsa oivalluksesta, että nauttiakseen ulkona liikkumisesta ja retkeilystä eri sääolosuhteissa ihmiset tarvitsivat kestäviä varusteita. Nyt 40 vuotta myöhemmin olemme edelleen samalla polulla ja haluamme inspiroida ihmisiä lähtemään luontoon, juoksemaan ylös vuoren rinnettä, samoilemaan metsään ja hiihtolenkille. Olemme olemassa jotta jokainen voisi löytää oman tapansa nauttia ulkoilusta ja kokea luonnosta kumpuavan hyvän mielen.

 

Edut kanta-asiakkaille helmikuussa

 

Luisto M -puku
119,- (169,-)

Luisto on miesten loistava, klassinen hiihtopuku kuntohiihtäjälle varsinkin kylmissä ja tuulissa olosuhteissa. Varustettu lajinmukaisilla yksityiskohdilla ja materiaalina tekninen Stormwall® Softshell Warm. Erinomainen myös juoksuun kylmissä olosuhteissa!

Kaksi väriä. Koot: S–XXL

Luisto W -puku
119,- (169,-)

Luisto on naisten hyvällä istuvuudella oleva, klassinen hiihtopuku kuntohiihtäjälle varsinkin kylmissä ja tuulissa olosuhteissa. Varustettu lajinmukaisilla yksityiskohdilla ja materiaalina tekninen Stormwall® Softshell Warm. Erinomainen myös juoksuun kylmissä olosuhteissa!

Kolme väriä. Koot: 34–44

Vaihto M -takki
109,- (159,-)

Aktiiviseen hiihtoon suunniteltu, kevyt ja harkituilla yksityiskohdilla viimeistelty huippuluokan miesten takki. Soveltuu käytettäväksi myös juoksussa ja pyöräilyssä sääolosuhteiden vaatiessa lämpimyyttä ja tuulenpitävyyttä. Stormwall® kalvollinen erikoismateriaali joka on suunniteltu aktiiviseen käyttöön.

Kolme väriä. Koot: S–XXL

Vaihto W -takki
109,- (159,-)

Naisten upealla mitoituksella oleva, aktiiviseen hiihtoon suunniteltu, kevyt ja harkituilla yksityiskohdilla viimeistelty huippuluokan hiihtotakki. Soveltuu käytettäväksi myös juoksussa ja pyöräilyssä sääolosuhteiden vaatiessa lämpimyyttä ja tuulenpitävyyttä.

Kolme väriä. Koot: 36–46

Vire M -housut
99,90 (139,-)

Miesten tekniset, kevyet hiihtohousut jotka soveltuvat maastohiihdon lisäksi myös talvijuoksuun. Yhdistelmä äärimmäisen istuvasta mitoituksesta sekä loistavista, uuden teknologian mukaisista materiaaleista takaavat intensiiviseen harjoitteluun parhaat mahdolliset eväät!

Kaksi väriä. Koot: S–XXL

Vire W -housut
99,90 (139,-)

Naisten tekniset, kevyet hiihtohousut jotka soveltuvat maastohiihdon lisäksi myös talvijuoksuun. Yhdistelmä äärimmäisen istuvasta mitoituksesta sekä loistavista, uuden teknologian mukaisista materiaaleista takaavat intensiiviseen harjoitteluun parhaat mahdolliset eväät!

Kaksi väriä. Koot: 34–46

Vain Helsingin keskusta, Tampere ja Turku. Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin.

Stockmann Helsinki City
6. krs Stockmann
Aleksanterinkatu 52 B
00100 HELSINKI
Puh: +358 40 662 0190

Stockmann Turku – Hansa
Yliopistonkatu 22, 2. krs.
20100 TURKU

Stockmann Tampere
Hämeenkatu 4, 3. krs.
33100 TAMPERE