Haikon kartano & Spa

Hotelli Haikon Kartano & Spa on suomalainen, luotettava perheyritys vain noin puolen tunnin ajomatka Helsingistä ja 10 minuuttia idyllisestä Porvoon Vanhasta kaupungista.

Palkittu ja monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla. Tule Haikkoon rentouttavalle kylpylälomalle, järjestä unelmiesi juhlat tai onnistunut kokous.

 

 

MyStockmann-edut 2022

Vaihtuvia etuja pitkin vuotta hotelliin, ravintolaan ja kylpylähoitoihin.

Lisätietoja ajankohtaisista eduista ja varaukset

 

Pysyvät edut

 

Lahjakortit

Anna valinnan vapautta lahjan saajalle – hemmottelua tai herkuttelua valitsemallasi summalla! Haikon Kartanon arvolahjakortteja on myynnissä kaikissa Stockmannin palvelupisteissä. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä eteenpäin.

 

Juhlanjärjestäjän etu

Järjestä unelmien häät, syntymäpäivä- tai vaikka valmistujaisjuhlat Haikossa – saat huonelahjakortin kaupan päälle! Kun tilauksen arvo on 3000 € (yhteislasku), saat juhlan järjestäjänä kaupan päälle 1 yön majoituslahjakortin kahdelle Kylpylän Superior-huoneeseen (edun arvo 170–248 €).

Edun saadaksesi mainitse varausvaiheessa ”Stockmann juhlanjärjestäjän etu”. Etu on voimassa v. 2022 juhlissa, joissa tilaajan yhteislaskulle menevä Haikon majoitus- ja ravintolapalveluiden yhteissumma on vähintään 3000 €.