CWT Kaleva Travel

amsterdam-tulppaanit-800-px

 

Stockmann kanta-asiakasmatka: Keväinen Amsterdam 2.–5.4.2017

CWT Kaleva Travel on räätälöinyt Stockmannin kanta-asiakkaille matkan keväiseen Amsterdamiin. Amsterdamin lisäksi näemme tulppaanimeren Keukenhofin valtavassa puutarhassa ja vierailemme Noordwijkin merenrantakaupungissa sekä sinivalkoisesta posliinista tunnetussa Delftissä. Hauskan musiikillisen illan vietämme maukkaan italialaisen ruoan parissa. Matkan hintaan sisältyy musiikillinen ilta Pasta e Basta -ravintolassa. Edun arvo on 50 €.

Matkan hinta Stockmannin kanta-asiakkaille/henkilö:
1.089 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.429 € yhden hengen huoneessa

Tarjous on voimassa 28.2.2017 asti.
Lue lisää ja varaa »

 

Pysyvät edut vuonna 2017

CWT Kaleva Travelin matkalahjakortti on erinomainen merkkipäivälahja tai tapa muistaa ystävää tai palkita vaikka itsensä.
Osta nyt Stockmannin tavaratalosta  CWT Kaleva Travelin 300 € tai 500 € matkalahjakortti – Stockmannin Exclusive- ja First -asiakkaana saat 10 %:n alennuksen!
Alennus myönnetään yhteen lahjakorttiin/asiakas/matka. Lahjakortti on vuoden voimassa kirjoituspäivästä ja käy maksuksi  CWT Kaleva Travelin matkapaketteihin (ei internetistä tehtäviin online -varauksiin).

 

First-edut

First-asiakkaat saavat veloituksetta käyttöönsä Matkaräätälipalvelun vaativiin matkajärjestelyihin erikoistuneine asiantuntijoineen.
Matkapaketin (lento + hotelli) ostaneet saavat lahjakortin Almost@home-loungeen (Non-Schengen) tai Fly Inn -ravintolaan (Schengen).

Edut ovat voimassa 31.12.2017 saakka.

 

Lue lisää: www.kalevatravel.fi/stockmann »

Varaukset
puh. 0205 615 540
e-mail: stockmann@kalevatravel.fi
Helsinki
Ruoholahdenkatu 23
ma-pe 8-17