Joulun tapahtumat Stockmannilla

 

Satuikkunan avajaiset käynnistivät joulun

Stockmannin satuikkuna Helsingin Aleksanterinkadulla on kuulunut kaupungin tunnetuimpiin joulunähtävyyksiin jo vuosikymmenien ajan. Satuikkunassa ihastuttavat taiteilija Ulla Mertalehdon hyppysissä syntyneet hellyttävät huopaeläimet ja -tontut. Kotimaisen käsityön lisäksi ikkunassa näkyy vahvasti myös kierrätysteema: lähes kaikki rekvisiitta on peräisin antiikkiliikkeistä, kierrätyskeskuksista tai kirpputoreilta.

Satuikkunat ovat avautuneet myös Turussa ja Tampereella.

Cantabile-kuoron lauluryhmä Itiksessä

Lämpimästi tervetuloa Itiksen tavarataloon perjantaina 20.12. kuuntelemaan Cantabile-kuoron lauluryhmän jouluisia esityksiä. Ryhmä kiertää tavaratalossa ja esiintyy klo 15.00 ja 16.30.

 

Heittäydy liito-orava Mantelin jouluseikkailuun

Tavarataloihin sijoittuvassa, satumaisessa seikkailussa etsitään pähkinöitä Arilyn-sovelluksella hauskojen hahmojen ja AR-teknologian avulla. Viidestä kerätystä virtuaalipähkinästä kukin seikkailija saa lunastaa itselleen yllätyspalkinnon.

Arilyn-sovellus on käytössä kaikissa tavarataloissa. Katso ohjeet tästä.

 

Tule tapaamaan Joulupukkia

Joulupukki on tähän aikaan vuodesta kovin kiireinen, mutta hän on luvannut löytää aikaa tulla tavarataloihin lapsia ja lapsenmielisiä tapaamaan. Tervetuloa, Joulupukki on paikalla seuraavasti:

Helsingin keskusta
Lastenosasto, 6.krs
21.–22.12. 11–16

Tampere
Joulupuoti, 3.krs
21.12. 11–16

Turku
2.krs
21.12. 11–16

Joulupuodit kutsuvat juhlakauden tunnelmaan 

Tavaratalojen joulupuodeista löydät jouluvalot sisälle, parvekkeelle ja pihapiiriä kaunistamaan, koristeet kuuseen ja koko kotiin, ihanat paketointitarvikkeet ja paljon muita joulunajan tunnelmanluojia. Lämpimästi tervetuloa jouluisille ostoksille!

Helsinki 4. krs
Itis 2. krs
Jumbo 2. krs

Tapiola 1. krs, Ainoan infon vieressä
Tampere 3. krs
Turku 3. krs

 

 

LAHJAT PAKETTIIN

Osaava paketointipalvelu taikoo lahjasi valmiiksi paketiksi veloituksetta kaikissa tavarataloissa jouluaattoon saakka. Tuttujen joululahjapapereiden rinnalle on tullut veikeä, Riku Ounaslehdon suunnittelema erikoislahjapaperi liito-orava-aiheisella joulukuosilla.

– Helsingin keskusta, 7. krs
– Tapiola, 1. krs, palvelupiste
– Itis, 1. krs, pääsisäänkäynti
– Jumbo, 2. krs
– Tampere, 3. krs
– Turku, 3. krs, showroom

 

 

Anna lahjaksi tulevaisuus

Osallistu Stockmannin ja Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen ja voita hyvä joulumieli!

Alkaen Lapsen oikeuksien päivästä 20.11. löydät tavaratalojen kassoilta lahjoituskortteja. Ostamalla lahjoituskortin annat vähävaraisille lapsille kotimaassa mahdollisuuden opiskella ja harrastaa. Keräys on voimassa jouluaattoon 24.12. saakka. Kiitos, kun olet mukana luomassa hyvää joulumieltä!

Lue lisää joulukeräyksistä

 

 

Ole joulupukkina seniorille

Hyväntekeväisyyskampanja tavarataloissa 18.11.–18.12.

Olemme mukana aiemmilta vuosilta tutussa Ole Joulupukkina Seniorille -hyväntekeväisyyskampanjassa. Ilahduta yksinäistä ikäihmistä ja osta kukka joululahjaksi Helsingin, Itiksen, Tapiolan, Jumbon tai Tampereen tavaratalon puutarhaosastolta ajalla 18.11.–18.12. Halutessasi joulukukan yhteyteen on mahdollista jättää myös oma yksilöllinen joulutervehdys. Kotona Asuen Seniorihoiva yhteistyötahoineen toimittaa joulukukkatervehdykset lahjansaajien piristykseksi viimeistään jouluviikolla.