Ihana Helsinki

Helsingin keskustan Stockmann on mukana kukkimassa Ihana Helsinki -tapahtumassa 24.–27.5.2018.

Showkuoro Aventur esittää omaleimaisia sovituksia pop- ja rock-maailman tunnetuimmista hiteistä naisten asusteosastolla 1A-kerroksessa perjantaina 25.5. klo 17 ja 18. Esitykset sisältävät paitsi laulullista taituruutta myös visuaalisia elementtejä ja dramaturgiaa.

Hanna Piipon Kukoistava juhla -kukkainstallaatio juhlistaa kevättä ja sen ihanaa kukkaloistoa tuhansin kukin naisten asusteosastolla, 1A-kerroksessa torstaista sunnuntaihin. Hanna Piippo on tapahtuma- ja tilakukkiin sekä erilaisiin kasvi-installaatioihin erikoistunut, tukholmalaistunut floristi ja kukkataiteilija.

Minna Uusi-Simolan ja Tanja Paulinin Hämy/Kajo -teoksen valaisimet ja vadit on valmistettu luonnonmateriaaleista. Teos heijastelee kesän valoa kodin osastolla 5. kerroksessa torstaista sunnuntaihin.

Olli Johan Lindroosin ja liikkeen kultaseppien hopeinen Valo-kukkapatsas on valmistettu sormuksista. Teoksessa voi nähdä myös palan uutta sormusmallistoa. Hopeanhohtoinen kukka ilahduttaa Olli Johan Lindroos -kultasepänliikkeessä 7. kerroksessa torstaista sunnuntaihin.