Huhuutokaupan ehdot

Järjestämme Hullut Päivät Huhuutokaupan lauantaina 30.3.2019 Helsingin keskustan tavaratalon 1A-kerroksessa. Tutustu, ilmoittaudu, huuda, maksa ja nouda!

 

Näyttö

Huutokaupan kohteisiin voi tutustua ennakkoon osoitteessa hullutpaivat.com/huhuutokauppa. Sivustolla on nähtävillä huutokaupattavien kohteiden kuvaus, kohteen myyjän tiedot, maksutapa, noutoon liittyvät ehdot sekä mahdollinen kuva kohteesta, jotka muodostavat kohteen myyntiehdot.

 

Huutokauppaan liittyvät termit

Vasarahinta on korkein kohteesta tarjottu hinta. Vasarahinta on hinta, jolla kohde myydään huutokaupassa. Vähimmäismyyntihinta on kohteen myyjän ilmoittama hinta, jonka alle jäävän tarjouksen mukaisella hinnalla ei kohdetta myydä. Mahdollinen vähimmäismyyntihinta ilmoitetaan kohteen kuvauksessa. Ennakkotarjous on ennen huutokauppaa esitetty sitova hintatarjous kohteesta.

 

Huutokauppaan ilmoittautuminen

Huutokauppaan ilmoittautuminen tapahtuu henkilökohtaisesti ilmoittautumispisteellä Helsingin Keskustan tavaratalossa lauantaina 30.3.2019. Ilmoittautuja täyttää ilmoittautumislomakkeessa pyydetyt tiedot ja esittää henkilöllisyystodistuksensa toimitsijoille. Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan huutokaupan sääntöjä. Huutokauppaan osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias. Hyväksytyn ilmoittautumisen merkiksi osallistujalle annetaan henkilökohtainen huutonumero. Huutokauppaan ilmoittautuneiden henkilötietoja käsitellään Stockmannin asiakasrekisterissä. Ilmoittautuja vahvistaa tutustuneensa Stockmannin henkilötietojen käsittelyä koskevaan informaatioon (stockmann.com/tietosuoja).

 

Ennakkotarjouksen jättäminen

Huutokauppaan voi jättää ennakkotarjouksen klo 18 huutokaupattavasta henkilöautosta CITROËN C3. Tarkemmat tiedot autosta hullutpaivat.com/huhuutokauppa. Ennakkotarjous sitoo tarjouksen jättäjää ja voi johtaa maksuvelvollisuuteen. Ennakkotarjouksen voi esittää Huutokaupan ilmoittautumispisteellä Keskustan tavaratalossa lauantaina 30.3. klo 15 mennessä, tai Stockmann-tavaratalojen palvelupisteissä perjantaihin 29.3. klo 21 mennessä. Ennakkotarjouksen esittäjän on täytettävä ilmoittautumislomake sekä esitettävä henkilöllisyystodistus. Ennakkotarjouksen jättäjällä ei ole velvoitetta osallistua huutokauppaan paikan päällä, vaan korkein ennakkotarjous osallistuu huutokauppaan automaattisesti.

 

Huutokaupan kulku

Tarjouksia voivat esittää ainoastaan Huutokauppaan osallistujiksi hyväksytyt henkilöt. Kohteen ostotarjous annetaan esittämällä huutonumero Huutokaupan meklarille.

Esitetty tarjous sitoo huutajaa, eli johtaa maksuvelvollisuuteen, mikäli tarjous Kohteesta on Huutokaupan korkein.

Jokainen osallistuja on oikeutettu tarjoamaan kaikista Kohteista huutokaupan aikana, myös niistä, joista osallistuja ei ole jättänyt ennakkotarjousta.

Mikäli Kohteesta on jätetty ennakkotarjous tai -tarjouksia, Huutokaupan lähtöhinnaksi otetaan korkein ennakkotarjous. Meklari ilmoittaa kohdekohtaisesti vähimmäiskorotuksen summan. Mikäli Kohteelle on ilmoitettu vähimmäismyyntihinta eikä korkein tarjous yllä siihen, kohde jää myymättä.

 

Maksaminen

Kohde tulee maksaa ja noutaa heti Huutokaupan päätyttyä, ellei kohteen kuvauksessa ole toisin ilmoitettu. Kauppa tapahtuu kohteen myyjän (Stockmann tai muu myyjätaho) ja voittaneen tarjouksen tehneen henkilön välillä. Kohde maksetaan Huutokaupan järjestäjälle eli Stockmannille, joka vastaa myyntihinnan tilittämisestä kohteen myyjälle, ellei toisin ole ilmoitettu.

Ostaja on velvollinen maksamaan ainoastaan vasarahinnan, eikä häneltä peritä muita kustannuksia. Kohteen omistus- ja hallintaoikeus sekä vaaranvastuu kohteesta siirtyvät ostajalle maksun tapahduttua, ellei toisin kohteen tiedoissa ilmoiteta tai ole kohteen luonteen vastaista.

 

Maksutavat

Debit- tai Credit-kortit.
Mikäli kohteen myyjä on muu taho kuin Stockmann, kohteen maksutapa on ilmoitettu tuotteen tiedoissa osoitteessa hullutpaivat.com/huhuutokauppa.

 

Nouto

Kohde tulee noutaa välittömästi Huutokaupan päätyttyä, ellei kohteen tiedoissa muuta esitetä. Nouto edellyttää, että kohde on maksettu. Tarjouksen jättäjä hyväksyy kohteen toimitusajan ja sitoutuu vastaanottamaan kohteen kaupan ehtojen mukaisena toimitusajankohtana.

 

Ei palautus- tai vaihto-oikeutta

Huutokaupan kohteilla ei ole palautusoikeutta eikä vaihto-oikeutta.
Tuotevirhetapauksessa ostajan tulee olla yhteydessä kohteen myyjään (Stockmann tai muu taho).