Arvonnan säännöt

VOITA UPEA ILO-TIMANTTISORMUS

Arvonnan järjestäjänä toimii Stockmann Oyj Abp. Arvonta on voimassa ajalla 13.–14.10.2018.

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki, jotka ovat tehneet vähintään 50:n euron suuruisen kertaostoksen Stockmann-tavarataloissa ja rekisteröineet maksutapahtuman yhteydessä kanta-asiakaskorttinsa 13.–14.10.2018 välisenä aikana. Arvontaan ei voi osallistua verkkokaupassa eikä ostamalla alkoholi- tai tupakkatuotteita, ravintolapalveluita tai palvelupisteen tuotteita (esim. matkakortit tai pääsyliput). Arvonta ei koske Herkussa tehtyjä ostoksia. Osallistut arvontaan jokaisella kerralla, kun teet 50 euron arvoisen ostoksen ja kanta-asiakaskorttisi on rekisteröity.

Palkinnoksi arvotaan 1 kpl Olli Johan Lindroosin Ilo-timanttisormusta (arvo 5870 euroa). Ilo on Vuoden kaunein sormus 2018 -finalisti, jonka on suunnitellut ja valmistanut Olli Juhani Lindroos.

Stockmann on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti viikolla 43/2018. Pidätämme oikeuden jakaa palkinnon uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta 9.11.2018 mennessä.

Arvonnan järjestäjän työntekijät eivät ole oikeutettuja osallistumaan kilpailuun.

Stockmannilla on oikeus julkistaa voittajan nimi. Voittaja vastaa palkinnon vastaanottamiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista veroista ja maksuista pois lukien mahdollinen arpajaisvero, josta vastaa kilpailun järjestäjä.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Stockmannilla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Stockmann pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvonnan ehdoissa osoitteessa stockmann.com.

Stockmann ja sen yhteistyökumppanit eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Stockmannin niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

stockmann.com
Facebook: facebook.com/StockmannCOM
Instagram: @stockmanncom
S-posti (palautteet/kyselyt): some@stockmann.com