Designsyksy kutsuu kotiin

Design from Finland -merkin keväällä saaneen Casa Stockmannin syysmallisto tarjoaa sisustusideoita kaikkiin kodin huoneisiin. Tämän hetken trendejä ovat esimerkiksi luonnonmateriaalien käyttö ja perinteisten sisustusesineiden korvaaminen laadukkaasti muotoilluilla, kauniilla käyttöesineillä, joita ei enää laiteta kaappiin piiloon.

Stockmannin omalla Designstudiolla suunnitellulle kodintuotteiden merkille myönnettiin keväällä Design from Finland -merkki kertomaan korkeatasoisesta kotimaisesta osaamisesta ja laadukkaasta muotoilusta.

Lue artikkeli

Tilaa verkkokaupasta

Näin valaiset kodin eri huoneet

Kaunis valaisin on muutakin kuin valontuoja: se on kodin katseenvangitsija ja tunnelmanluoja.

Lue artikkeli

Rakastu ruusukultaan

Ruusukultatrendi on kaikkea muuta kuin hiipumassa. Seuraavaksi lämmin ja herkkä sävy valloittaa kodin sisustuksen.

Lue artikkeli

Ystävien kotona -pop up

Helsingin keskustan tavaratalon 1. kerroksen Ystävien kotona -pop up esittelee parhaat tuotteet ja ideat kodikkaan tunnelmalliseen yhdessäoloon Artekilta, Vitralta, Woodnotesilta ja Nikarilta lokakuun alkuun asti. Pop upin brändejä yhdistää usko hyvän designin voimaan, korkea laatu, aidot materiaalit ja niiden taidokas työstäminen sekä tuotteet, jotka on suunniteltu kestämään aikaa. Nämä ominaisuudet aikaansaavat myös sen, että tuotteet ovat ekologisesti kestäviä. Ystävien kotona -nimi viittaa myös brändien väliseen pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Pop upiin on valittu sekä klassikoita että tuoreita uutuuksia, joista rakentuu ajallisia kerroksia, aivan kuten aidossa kodissakin. Poimi mukaasi parhaimmat ideat ja kutsu ystävät kylään.

Lue lisää

Tilaa Artekia verkosta

Tuotevinkit kotitoimistoon

Olemme keränneet verkko-shoppiimme parhaimmat tuotteet toimivaan kotitoimistoon ja koulupöytään, joka tuntuu kotoisalta ja antaa tilaa ajatuksille ja tekemiselle.

Tilaa kotitoimistoon

Parhaat designvalinnat

Skandinaavinen design on syystäkin monen suosiossa. Pelkitsetyt linjat ja korkealaatuinen suunnittelu yhdistettynä hienoihin materiaaleihin ja kestävyyteen eivät voi mennä vikaan, ainakaan kun päälle lisätään jokin juju tai kiinnostava yksityiskohta.

Designvalinnat verkosta

Kutsuva kattaus

Brunssilla on aikaa nauttia. Rakenna kutsuva kattaus ja kokoa perhe sekä ystävät yhteen.

Rakenna kaunis kattaus

Lue artikkeli

Aina ajankohtainen skandityyli

Oli kyseessä sitten hammasharja, sohvapöytä tai tapetti, nämä pohjoismaiset brändit ovat sellaisia, joiden tyyliin voi luottaa.

Lue artikkeli