Balmuirin Glitter- ja Metallic-pallokynttilät vedetään pois myynnistä

Poisveto koskee yllä olevien kahden tuotteen kaikkia värejä

Tuotteiden turvallisuus ja vastuullisuus on Balmuirilla ensisijaisen tärkeää. Tietoomme on tullut, että joidenkin Glitter- ja Metallic-pallokynttilöiden pintamateriaali on syttynyt tuleen palavan liekin ympäriltä.

Kyseisten tuotteiden mukana toimitettava käyttöohje ei ole ollut riittävä toimenpide. Kaikki Glitter- ja Metallic-pallokynttilät vedetään varotoimenpiteenä pois myynnistä. Poisveto koskee näiden kahden tuotteen kaikkia värejä. Balmuir tutkii asiaa ja selvittää, miten saamme palautettua kynttilämallit turvallisina mallistoon. Poisveto ei koske mattapintaisia Velvet-pallokynttilöitä tai Festivo-kynttilöitä.

Ohjeistamme asiakkaitamme lopettamaan kyseisten tuotteiden käytön välittömästi. Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi palauttamaan Glitter- ja -Metallic-pallokynttilät Balmuir Brand Store -liikkeeseen Helsinkiin tai Ouluun. Vaihtoehtoisesti voi olla yhteydessä Balmuirin asiakaspalveluun, jossa ohjeistetaan palautustoimenpiteistä. Hyvitämme tuotteet täysimittaisesti. Asiakas voi halutessaan myös itse hävittää Glitter- ja Metallic-pallokynttilät toimittamalla ne kierrätyspisteen sekajätteisiin.

Pahoittelemme virhettä tuotteessa sekä asiakkaillemme koitunutta ylimääräistä vaivaa.

Takaisinveto ei koske mattapintaisia Velvet-pallokynttilöitä.

Tiedustelut:

Puh: +358-50-361-9860
info@balmuir.com
Balmuirin asiakaspalvelu avoinna: ma – pe klo 9–17